/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +21
    Knk hayatini gibim mk 12 saate 3000 aliyon bulgurlu ne amk istanbulu bilmem de bulgur geciyosa fakirdir.

    Aylık 1500 artirmani taktir ettim çoğu memur bile atamiyordur o kadar. Ama work and travel a gitsen bile nolacak ki 3 4 aylık amerikadan?
    ···
    1. 1.
      +3
      öyle deme panpa çalıştığın yeri sana davetiye vermeye ikna edersen çalışma izni alıyorsun
      ···
      1. 1.
        0
        moruk iyi diyorsun hoş diyorsun da o iş öyle olmuyor pek. işverenin senin kalifiye bir eleman olduğunu ve kendi ülkesinde öyle birisini kolay bulamayacağını ispat etmesi gerekiyor. Work and travel ile gidip yapabiliceğin işler genel olarak alt-orta sınıf işler olacağından bu dediğin imkansıza yakın. Ancak başka bir pozisyon için veyahut başka bir iş için başvuru yaparsan ve anlaşabilirsen bu dediğin olur. Housekeeping işi için çalışma vizesi almayı falan unut kısacası, gidip başka işler kovalayabilirsin tabi. Aynı anda 2-3 farklı işte çalışıp Türkiye'ye dönünce araba alanlar da var tabi ama kalıcılık için elinde bir mesleğin olmalı.
        ···
      2. 2.
        0
        3 aylıkla sınırlı kalmıycam şansım olana kadar bu 4 kez başvuru yapıcam onun dışında green arada bu süreçte başvuru yapocam iyi bir para biriktirip kenara atabilirsem 20 k dolar civarı ve green cart çıkmazsa yatırımcı vizesine bakıcam olmazsa eğer en kötü tr de iyi bir gelecek kurabilirim o parayla
        ···
      3. 3.
        +2 -2
        lan adamın umudunu kırmayın pekekentler siz yapamıyonuz die kiskanmayın amk
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster