/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +14 -1
    ablamın türbanlı arkadaşının nude unu ele geçirip internete yaymıştım dehşet etkileşim almıştım işlediğim en büyük günahtır bana hiçbir zararı yok ama geçmişe gidebilsem entera basan kolumu keserdim.

    kız efsane ama orası ayrı
    ···
    1. 1.
      +2
      link sağlam mıdır ?
      ···
    2. 2.
      0
      link yok mu link
      ···
    3. 3.
      0
      Seri link at
      ···
    4. 4.
      +23
      Link ver kardeşim şimdide acayip wtkileşim alıcaksın
      ···
    5. 5.
      +11 -1
      Niye huur cocuklugu yapiyon abisi
      ···
    6. 6.
      +1
      Link yok mu link
      ···
    7. 7.
      +11
      Amk oğlu zamanında o kadar dağıtmışın şimdi son kez bize de atsan ölür müsün
      ···
    8. 8.
      +6
      beyler bir gün tekrar ateist olursam atarım. allahtan korkuyorum.
      ···
    9. 9.
      +1
      Ulan yazıklar olsun sana yaptığından hiç utanmıyor musun? Hala link atmamışsın
      ···
    10. 10.
      +1
      beyler o zaman biraz daha detay vereyim ama linki hayatta veremem bu kız ablamın en iyi arkadaşı bize sürekli gelip giderdi pek te iyi birisi yani elektrik mühendisliğinde bölüm birincisi mi ne olarak mezun oldu geçen sene ama kız evde bile peçeyle takıldığından dolayı (sahiden namazında bir abla bu arada) ergenliğimin en pgibopat dönemlerinde bile hayallere dalmazdım taa ki o snapi görene kadar.
      yanında zillinin birisi ile snap çekiliyorlar bunun da üzerinde mavili siyahlı bir kazak altında da siyah tayt var ama o 175lik kızın o bacakları görünce kendimden geçmiştim ben zaten.
      snapte klagib işte kakara kikiri dudak büküyorlar yukarıdan selfi aşağıdan selfi 2 tane salak kız ne yaparsa onu yapıyorlar sonra bunun yanındaki kız aniden "bir göğüs poz veeeer" diyor uzatarak ama sesi nasıl çirkin sonra bu da kazağı yakadan esnetiyor bi açıyor ama yemin ederim ben böyle bir şey görmedim beyler ucu bucağı yok yani o kadar büyük ve o kadar şekilli bir meme ben en baba ferreda görmedim amk. deliler gibi 31 çekip yaymıştım allah belamı versin.
      o olaydan sonra kızın yüzüne bi daha bakamadım amk. çok iyi birisi halbuki ama her gördüğümde yaptığım hayvanlıklar aklıma gelir..
      ···
      1. 1.
        +20
        gibtirtme belanı da at linki ne günahından bahsediyorsun mk zorla mı olmuş kendi açmış kız eğer ki sen linki atmassan günaha girersin günahkarin günahlarını herkesin bilmesi lazım at ki onu cezalandıralim madem öyle bir şey yapıyor sonuçlarına katlancak beyni yokmu bu videonun nerelere gidip geleceğini bilmiyor mu ayrıca o kadar ar edep sahibi olsa acmazdi basit düşün at linki
        ···
    11. 11.
      +4
      Bak mümin kardeşim, biz de Müslümanız. Ve ciddi söylüyorum ki Müslümanlar arasında dayanışmaya ihtiyacımız var. Bir imam abin olarak o güzide capsleri istiyorum senden. Hocaya göndermekte bir beis yoktur.
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster