/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +17 -1
    Bunları söylemeye çok utanıyorum ama var bir kaç tane ve hepsi de veledin velediyken (ilkokul çağları)
    -ilk okulun başlarında 3 erkek kuzen ergenliğe girmeden giblerimizin farkına varmışız. Ama bunun kızlarda kullanılmasının makul olduğunu bilmiyoruz. Evden herkes gittiğinde perdeleri kapatır birbirime sürttürürdük.
    -Üstteki olaydan 2-3 yıl sonra hala ilkokuldayken biz bunların kızlar üzerinde kullanılması gerektiğini öğreniyoruz. Bizden 3 yaş büyük kız kuzenimi de kafalamışız. Bu kuzenim aynı zamanda aramızdan birinin ablası olur. Bu arada bizim evde yüklük gibi bir şey vardı. Oraya ablamla ben yatabilmem için ranza tarzı bir sistem yapmıştı, kapağı falan kapatınca ışık falan girmezdi. Neyse kız kuzenimin de dahil olduğu 2li grup sistemi yapmıştık. Bu gruplarda erkek erkek de düşmüş olabilir tam hatırlamıyorum. Neyse kız kuzenle girmiştik, diğer ikisi de dışarıda nöbet tutuyor. Ben karanlıkta bir şey de görmüyorum ya elime bir şey geçirmişim kaptırıyorum. Çıkınca bana amımla değil bacağımla işimi gördün demişti. Ben am kelimesini duymuş ama ne olduğunu bilmiyordum tabi o zamanlar.
    Böyle 2 saçma utanç verici anım var. Şu an da bu kuzenlerimle gayet samimiyim ama bunlar hiç yaşanmamış gibi davranıyoruz. Sohbeti bile açılmıyor.
    Bunun üstüne ortaokulda trende, milletin içinde taciz edilme anım da var. Zaten uzun oldu daha da uzatmamak için yazmayacağım. Daha önce bir itiraf sitesine attım ama herhalde inanmayıp yayınlamadılar. Merak eden insanlar olursa belirtin, bu mesajın altına copy paste yapayım.
    ···
    1. 1.
      +1
      At dıbına koyim okuruz
      ···
    2. 2.
      +14
      Biraz eklemelerle atıyorum öyleyse zamanında yazdığımı
      11 yıl önce trende, kapı önünde cinsel tacize uğradım. Daha ilginç olan şeylerse erkeğim. Orta okuldan eve dönerken ve etraftaki insanların rahatlıkla görebileceği bir durumda buna maruz kaldım. Kapının dibinde, köşeye yaslanmış camdan etrafı seyrederken vagonlar arasında gezen adam birden dibime girdi. Direk gelmesine ve taciz etmesine rağmen il olarak yanlışlıkla yapıyora vurdum. Adamsa taciz ederken bir bana bakıyor bir sürttüğü yere bakıyordu. Bense bundan sonra donmuş bir şekilde etrafa ve adama bakıyordum. Sanırım bir 5 dk böyle devam etti. Bu süre nitekim boş olan vagon sonu biraz biraz dolmuştu ve herkes bizi izleyip arasında konuşuyordu. inmem yere gelince koşarak kaçıp trenden inmiştim. Şimdi dayının suratını hiç hatırlamıyorum. Etraftaki bazı insanların bakışları ise hala aklımda. Bu olayın 11 yıl sonra bendeki tek etkisi empati yapmayı öğrenmek oldu. Benim o anki durumumdaki gibi tek ve savunmasız olan herkese yardım etmeye çalışıyorum.
      ···
    3. 3.
      -1
      Bu arada yazıda eklememişim. Ben orta okulda trenle okula gidip gelirdim. Normalde 1 sabahları 2 durak vardı zaten. Evim de okulum da istasyonların hemen yanlarındaydı
      ···
    4. 4.
      0
      At reis okuyalum
      ···
    5. 5.
      +14
      dıbını gibiyim platonik bardakın sülalesini buldum
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        hahahaha 😂😂😂
        ···
      2. 2.
        +3
        ilk defa bi entryne şuku verdim huur çocuğu
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      0
      Seri at
      ···
    7. 7.
      +1
      biraz muallaklik varmış içinizde
      ···
      1. 1.
        +1
        Usta çük sallanıyo ama neyden zevk alıyorsun anlamıyorsun ki. Millet o yaşta kız öpüp bu yaşında gururlanırken biz gibimiz çalışıyordu diyoruz. Seviye farkını tahmin et.
        ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster