/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +12 -1













    Bu arada 9 değil 6 onu geçelim. üstte 9 yasinda degil o zamanlarda kizlarin ismi ergenlige girdikten sonra sayilmaya basliyomus 13 yasinda girse ergenlige 19-20 yasinda oluyor demişler

    Siz gibtirin gidin onu şeriatçı islamcı ülkelere anlatın, bakalım. siz yanlış yapıyorsunuz biz doğrusunu biliyoruz diyin size nasıl zütleriyle gülerler, görürsün. kurandaki saçma sapan ayetleri önünüze yığıyoruz. bu sefer çıkıp orada aslında onu demek istemiyor, tam anlamak için arapça bilmek şart diyorsunuz. arap ülkelerinde uygulanan şeyleri gösteriyoruz, bu seferde gerçek islam bu değil diyorsunuz. islamı araplardan daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz. her tarafınız çelişki dıbına koduğumun evlatları.
    ···
    1. 1.
      +1
      Olm bu ne lan
      ···
    2. 2.
      +1
      Ne ne? Klagib Müslüman ülke
      ···
    3. 3.
      +2 -3
      ulan her türlü iftirayı yapıp birde dürüstlük taslıyorsunuz ya ne diyeyim. bu fotodaki kızlar adamların kendi kızları veya üvey kızları. toplu nikah töreni. bunlarda ya evleneceği kadının çocukları, kardeşi, yeğeni falan yada resmi nikahı olmayanların kendi kızları. arkada evlenecekleri kadınlar başka bölümde. buraya bunu atıp kaç kişiyi kandırıp vebal alıyorsunuz haberiniz yok. gerçi başlık baştan iftira doğal olarak yazılanlarda iftiradan öteye geçmiyor. adam başta kaynak sormuş çok var yaa diyor. ulan dinin tek kaynağı var Kuran. var mı böyle bir bilgi? yok! tam tersi bilgiler var mı? var! ama neymiş peygamber 9 yaşında kızla evlenmiş. kim diyor? ebu bilmem ne. ee iyi amk peygamber şunu dedi peygamber bunu yaptı diye bizde sallayalım ortaya al sana kaynak!
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      iran insan Hakları Merkezi'nin (Center for Human Rights in Iran) açıkladığı verilere göre iran'da her yıl 40 binden fazla kız çocuğu 14 yaşının altında evlendiriliyor.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster