/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +14 -1
    Amk liselisi dinle beni. 17 yaşına kadar herkes boşa yaşıyor dert etme. Ben 17 yaşımda sınıf arkadaşlarıma günaydın diyemeyen birisiydim, fırsat buldukça okulu eker, tüm vaktimi half life oynayarak geçirirdim. Öyle ki şu an half life hakkında gözüm kapalı bir cilt kitap yazarım öyle engin bir bilgim var, ama hobi olması disinda faydası yok bana.

    hiç bir şey için geç değil hatta erken. Oyun bağımlılığından kurtulman senin için çok iyi olmuş. Zor bir hayat seni bekliyor, donanımlı olmaya çalış. Oyunlarla vakit kaybetme sana hic bir sey katmayacak.
    Kitapsız kalma, biri bitse de sırada bekleyen en az 2 kitabın daha olsun. Full roman da takılmanı önermem. Biraz felsefe biraz tarih serpiştir araya sana çok katkısı olacaktır.

    Siyasetle ideolojilerle falan sakin vakit kaybetme. Siyasetten daha boş bir şey olmaz. Sana hiç bir katkısı olmaz. Bir yalakanın müridi olmaktan öteye de gitmezsin. Gidip oyunu kullan onun dışında hic bir seye katilm, üye olma.

    Sigaraya daha başlamadıysan da sakın başlama.

    Onun dışında sağlam bir leptop da her zaman her yerde işine yarayacaktır o konuda için rahat olsun. Param boşa gitti falan deme sakın. Hayatının kalanında bol şans dilerim. Sporu sakın bırakma. Yapacagin en büyük hatalardan biri olur. Aşırı aşırı önemli spor yapman
    ···
    1. 1.
      +1
      sigaraya ve nargileye 8. sınıfta başlayıp 8. sınıfta bırakmıştım. nargile kafede bi abi bizi gizli alıyordu. diyordu hızlı için sonra gibtirin gidin diyordu.
      ···
   tümünü göster