/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -1
    Pek umursamiyolar panpa
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      boş bir zamanımda entryne cevap vereceğim dostum.

      Edit: geldim amı elde etmek için kendi karakterini satan, kendi düşüncelerini değil de birkaç salak kızın görüşlerini temel alarak kendi fikirlerini gibtir eden, arkadaş görüntüsünün arkasında feminizm propagandası yapan kızlar yüzünden beyni folloş olmuş abazan amguard...

      Dediklerinin hiçbir değeri yok, bunları okuyup en ufak bir kelimesine bile katılan varsa onun ben dıbına koyayım.

      1. Kadın erkek ilişkilerinde tip, ilişkinin ilk başları dışında, önemli değildir. Yüz şeklinden ziyade karakter kadınları etkileyen en önemli faktördür. Eğer bir kız seninle tipin için çıkıyorsa senden daha iyi birini, daha yakışıklı birini gördüğü zaman seni direkt satar. Böyle kızlar genelde vakit eğlendirmek için bile vakit harcamaya değmez. gibtir edin..

      2. Maddiyata önem veren kızları gibtir edin erkek kardeşlerim. gibmeye bile değmez böylelerini ki bu tip andavallar sadece amı olduğu için piyasada altının fiyatını bile manipüle edebileceklerini düşünürler yani 250 gramdan ibarettirler gibtirleyin.

      3. Oldu amk kızlar istemedikten sonra 31 de çekmeyelim o zaman. Kızın isteğine göre hayatını şekillendiren erkek erkek değildir finodur hatta finodan daha aşağı bir seviyededir. Böyle olmayın..

      4. Aynen beyler her resmini beğenmeyin sonra bülent ersoydan hallice tipleriyle zütleri kalkıyor kevaşelerin

      5. Maddiyat konusuna değindik

      6. Öyle yapan erkeğin dıbına koyayım ben.

      Senin gibi erkeğim diye gezip feminist propagandası yapan amcık beyinlileri gördükte sizin gibir urganla bağlayıp straponla hizmetini yaptığınız kevaşelere gibtirmek istiyorum sizi. Mide bulandırıyorsunuz. Bi de erkeğim diye geziyorsunuz ya sizin ben ta dıbınıza koyayım.
      ···
   tümünü göster