/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    kanka tipik panik atak belirtisi bu yaşadıkların ama arkasında başka rahatsızlıklar olabilir. panik atak genelde bi hastalık değil bi hastalığın belirtisidir. anksiyete, depresyon, b vitamini ekgibliği gibi büyük ihtimalle basit bir rahatsızlık da olabilir; seratonin ekgibliği, şizofreni, sara gibi daha kompleks bi rahatsızlık da.. koronadan dolayı eve kapandığım için bende de oluyordu bi ara ama şimdi geçti gibi.
    ···
    1. 1.
      -1
      Panpa büyük ihtimalle anksiyete belirtisi neden dersen ednişe problemim var her taka endişe duyuyorum telefonuma mesaj gelse endişe duyuyorum özelden biri arasa acaba kim bu diye endişe duyuyorum en ufak endişe hayatımı gibiyor ne yapıcam bilmiyorum iyice düştü hayat kalitesini gibtir ettim hayat kalmadı biraderim.
      ···
      1. 1.
        0
        evet aga anksiyete olabilir. durumun çok kötüyse profesyonel yardım almanı tavsiye ederim.
        ···
    2. 2.
      0
      Kanka çok yüksek ihtimal bu gibik karantina yüzünden sende nasibini almışsın.Sen takmasan bile bilinçaltın son zamanlarda olan şeylerden etkilenir.O yüzden bugünlerde herkesin anksiyetesi ve panik krizleri artmış durumda. Sana tek tavsiyem birisi veya birileriyle iletişim kurman bu seni inanılmaz rahatlatır.
      ···
   tümünü göster