/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +2 -2
    istersen kral ol para babası ol. Bir gün o beğenmediğin ilim sahibi doktorun önüne yatarsın. Tüm servetini verirsin. Ulan para her şey değildir üniversite de para için okunan bişey değildir para sonuçtur. Okumamış birinin yaptıgı eve milyon verirsin depremde kafana inerse görürsün. Okumamış bir muhasebeci tutup servetin kadar cezayı yersen görürsün. Okumamış bir müdür işe alıp servetini kaybettiğinde görürsün. Okumamış bir mühendis o milyonlar sayacagın arabayı yapmasa görürsün. Ulan senin tek derdinin para olması ve açıdan bakacak kadar küçük beyinli olman seni haklı çıkarmaz. Para amaç değil araçtır. Materyalizmin çocuklarısınız babanız kapitalizm.
    ···
    1. 1.
      -3
      okul okuyan biri ermiş olmuyor arkadasim universitelerin bir ayricaligi kalmadi herkes okuyor %90 i 4 sene batak atmaktan baska bi gib ogrenmiyor kendini gelistirnek isteyen adam universite ile vakit kaybetmez elinin altinda internet var herhangi bir konu hakkinda oxforddan bile tek tikla canli derse katilabilirsin torpille akedemisyen olmuş catpat ingilizce bilen akademik kadro ne katicak sana
      ···
    2. 2.
      +1
      Üniversiteye kimse ermek için gitmiyor üniversiteleri gözünde aşırı büyütüp gereksiz beklenti içine girmişsin. Orası kendini geliştirebileceğin bir alan sadece. 4 sene batak atmaya üniye gidenler zaten esnaf da olsa bi gib kırıgı olamazlar. O batakçılara kimse bişey öğretemez çırak da olsa öğrenmezler.
      Elinin altında internet var oxforddan bile tek tıkla canlı yayınla derse katılıyorum demek onlar lisans eğitimi değil kurslar. ikisi farklı şeyler.
      Torpille akademisyen olan da kendini geliştirmeyen akademisyen de öğrenci de sistemin hatası değil kişisel hatalarıdır. Bu sistemi doğru uygulatamayan yöke hükümete devlete isyan edeceksin. Bir yanlış bu kadar savunulabilir helal olsun sana demekki bi de doğru söylesen kimse seni tutamaz ama pardon vizyon bu kadar sen de haklısın
      ···
   tümünü göster