/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    +5
    Bak güzel kardeşim bu kız 1 kez aldatılmış ama affetmiş bu gösteriyor ki bu kız kolay kandırılabilir. ilişkiye girmemiş olabilir(%30) ama ilişkinin kıyısından geçmiştir o net.
    Ayrıca sen bu kıza eski ilişkisi sorunca kem küm cevap vermiş , kısa kesmiş hemde hala ona bazı duygular besliyor (nefret gibi) aldatılan insan karşısındakine duygu beslemez neden çünkü o insanı artık hayatından çıkartmıştır. Onun hakkında hala fikir ve duygular varsa bilki ona geri dönme ihtimali seninle sevgili olma ihtimalinden fazladır.
    Gelelim diğer konuya bu kız eski sevgilisi sebebiyle hastanede tedavi görmüş bu da demektir ki fazla bağlanan bir insan var karşında hala onu unutamadığı ne malum.
    Benim naçizane tavsiyem bu kızla konuşmaya devam et sevgili olma fikrini açabilirsin entrylerini okuduğumda sürekli kafanda bu kız ilişkiye girmişmidir, sevgilisini hala unutmuşmudur gibi fikirler kafanda dönüyor sende haklısın çünkü hiç sevgilin olmamış bilmiyorsun. Bunların sebebi tecrübe ekgibliği hani yanlış anlama toysun çıraksın ben alfayım muhabetti değil.
    Bu kızla konuş ama ileriyi düşünmek için çok erken bu açıdan düşün senin ilk kez sevgilin olucak ve görüceksinki hayatında önemli ölçüde davranışların değişicek bu güzel birşey hatta belki bu kızla olmayacak ama bu da tecrübedir.
    Bizim halkımız hep iyi şeyleri tecrübe diye kafaya kodlar ama asıl tecrübeler ve seni olgunlaştıran durumlar kötü taraflardır. Biliyorum çok uzattım entryleri okuyunca insanın kafasında ezel dizisi canlanıyor ulan bu aldatmışmıdır, ilişkiye girmişmidir, ramiz dayı da üstünden geçmişmidir?
    Sondakini düşünmede
    Takıl be olum ne diyim açıkladım işte sex yap , çak geç demiyorum sadece sana kattığı tecrübeye bak.
    ···
    1. 1.
      0
      Şu ana kadar en güzel entryi yazan kişi sen olabilirsin.
      ···
   tümünü göster