/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 26.
    +1
    . gibtigimin yaşlilari ülkenin anasını gibti 95 den sonra doğan anadan babadan zengin olmayan hayata 0 dan emekleriyle başlayan birinin para kazanmasının orta sınıf bir ev arabayı kredisiz almasının imkanı yok bu ülkede. 65 olana kadar sabah 8 akşam 10 bol mesaili zütümüz büzülene kadar çalıştıracaklar üstüne 300 dolar verecekler. sigortan yok bişeyin yok. çıksan yerine buluyolar birini.

    mühendis olsan kaç yazar amk. elon musk gelse 5bin lira teklif ederler bizim ülkede.
    Kazandigin asgariylede bi tak yapamazsin faturalar kira mutfak ödesen zaten kalanparayla kazı kazan oynarsın anca . parada biriktriemezsin bu ülkede.
    paran olmayinca kimse de suratina bakmaz bu kadar basit.
    Burs alcam gitcem deme hiç onlari her sene asyalilar anasini gibiyo adamlarin 1.5 milyar nüfusu var veletin biri alıyor.
    Böyle kaderin tekerinee
    ···
    1. 1.
      0
      Üniversite okumaya gidenler için harbi yazık amk lise ortalaman 95 olsa bile burs vermiyorlar asyalı binlerin alayı 100 ortalamayla kapıyor tek çare bedava eğitim veren ülkeler ondada bi almanya gidilebilir
      ···
      1. 1.
        0
        yok dostum. almanya bile vize katakullisi adı altında sosyal refah sistemini suistimal etmemek için 95.000 türk lirasina yakin para istiyor
        ···
      2. 2.
        0
        Nasıl oluyo o bro özelden anlatırmısın
        ···
   tümünü göster