1. 1.
    +32 -2
    senet mi verdik huur çocuğu yemeyeceğiz diye? zina kumar alkol hepsi varken domuz eti tercih etmeme nedenimiz sence sadece haram olması mı?
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      O biraz gerzekliğinden müslümanların, içki içer domuz yemez ama içki içene domuz yemiş muamelesi yapılmaz, öküz gibi baskı var, zütlü olması lazım müslüman olduğunu iddia edenin domuz yiyebilmesi için.
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        sadece domuzlar mı kendi takunu yiyor zannediyorsun?

        tavuklar,köpekler,kediler ve atlar gibi birçok hayvanda görülebilen bir hastalıktır bu ve ismi de kaprofaji.

        https://evcillife.com.tr/2019/05/10/kaprofaji-nedir/

        https://www.sirinvet.com/post/diski-yeme-kaprofaji

        https://vetart.com.tr/kopeklerde-kaprofaji/

        ayrıca bu bahane kur'anda yazmaz ve kur'an da bu yasağın sebebini söylemez.
        ···
      2. 2.
        +4 -2
        Kusura bakmada aynende o, sırf müslüman olduğun için yemiyorsun, diğer hayvanların kendi taklarını yiyip yemediğini biliyor musun? Yok, ama domuzunkini biliyorsun çünkü öyle öğretildi, kendini kandırıyorsun sadece. Ulan onu geçtim, kokoreç tüketilen bir ülkedeyiz, senin mantığınla onuda yememeniz lazım.
        ···
      3. 3.
        +6 -2
        Bir insan isterse hiç et yemez isterse hep et yer isterse bişeyi yer isterse yemez. Bunu hangi sebeple yaptıgı da kendini ilgilendirir sadece. Birisi domuz eti yiyorsa yer yemiyorsa seni ilgilendirmez sebebi ne olursa olsun. Burada ben zütüme soda şişesi soktum çok acır diye siz sokamazsınız demenle aynı mantıkta bu başlık. insanları güya küçük görme çabasındasınız ve en çok da sosyal hayatta bizi küçük görüyorlar diye ağlıyorsunuz. Siz müslümanlar kadar çok olsanız diri diri kesersiniz insanları siz de vicdan acıma yok siz şeytana tapmışsınız. Sizin kadar azılı cahilce saldıran bir güruh daha görmedim amk
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Bak bak züt oğlanına bak, yine konuyu değiştirmeye çalışıyor. dıbını yurdunu gibtiğim siz değil misiniz içkinin de domuz etininde haram olduğunu söyleyen. Ama türk müslümanlar içki içer, domuz eti yemez, et yememekle alakası yok bunun. Madem zütünüz kaşınıyor gelip kaşırız, konuşmak istemiyorsanız, gibtirin gidin yazmayın. Söyleyebilecek bir şeyin varsa, niye içki içip te domuz eti yemediğinizi yazarsın beyinsiz andaval ikisininde haram olduğunu düşünürken. Yapacağın demagojiyi gibeyim senin, mazlumu oynamayı çok iyi biliyorsunuz ama lakin senin dinin o dediğini söylüyor, güçlenene kadar dokunma güçlendikten sonra baskı yap, sert davran diye, dıbına kodumun müşriği.
        ···
      5. 5.
        -2
        bunu ridde savaşlarında arapları kılıç zoruyla müslüman yapan ebubekir'e de söylesene.

        ebubekir o savaşlarda islamı savundu bunu da muhafazid'in hadislerine dayanarak yaptı hadi ebubekir'e cahil de islamı bilmiyordu de.

        sıkıldım sizin saçmalıklarınızdan.
        ···
      6. 6.
        +2
        hahaha nasıl mallarsınız lan siz. bana soru soran düdük içki de içmiyorum domuz eti de yemiyorum. aahahah mazlumu oynamak mı ezik huur çocuguna bak hele sen. oğlum eziliyoruz diye ağlayan sizsiniz lan bizim mazlum bir yanımız yok zütelekler. ridde savaşına atıfta bulunan dingil sen önce nedir ne değildir onu öğren cehaletini gider gel konuşuruz. hangi hadise dayanmış hem hadisi hem de olayın öyle olduguna dair kaynagı buraya atmazsan da huur çocugusun. lan oğlum ne kadar ezik ateistlersiniz lan. eskiden sizi tanımadan önce ateistlere saygım vardı hani cidden sorgulamış adam hala sorguluyor diye bakardım ancak türkiyedeki ateistlik eziklik pgibolojisi ile eş değer sosyal hayatı olmayan yıkık tipler sıradan insanlarda hep ateist amk. bi de ateistliği islam düşmanlığı zannediyorlar. ulan sizin kadar islamda açık ararken okusa müslümanlar yemin ediyorum ne güzel olurdu. siz okuyup da nasiplenememiş şeytanın askerlerisiniz ama çıtır çıtır yanacaksınız biz de sizi zevkle izlicez yok dediğiniz cehennemde yok dediğiniz yaratacı tarafından cezanızı göreceksiniz puahahah
        ···
      7. 7.
        -1
        Türkiye de yaşamıyor musun amın feryadı, türkler içki içmiyor mu, o kadar içkiyi %1 diye iddia ettiğiniz gayrimüslimler mi içiyor. Senin kadar cahili gelmez bir daha bu ülkeye. Hayvan olsa anlardı amk, bu muallak nasıl bir kafa yaşıyor acaba, katıksız huur çocuğu olduğunu biliyorum tek. Bak bak o kadar yazı yazmış, işi "ben" içmiyom/yemiyom a getirmiş, tabi anası yediği için o kadar.
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +1 -1
      Tavuklar da kendi dışkısını yer 16 tavuğa bakıyoruz
      ···
   tümünü göster