1. 26.
    0
    Olaya bakış açın bana uygun değil senin mantığın ile herkesi aynı çatı altında toplayabiliriz ülkücüler ile solcularında ortak noktası yurtseverlik ama adamlar 50 senedir birbirlerine muhalefet oluyor şimdi sen yurtseverlikten yola çıkıp bir ülkücü eyleminde orak çekiç bayrağı açılmasını normal mi karşılayacaksın komünist rejimlerde eski zamanlara bakarsan lgbt yi kimisi hastalık kimisi suç olarak görmüştür sen şimdi bunların hepsini bir kenara bırakıp sosyal medyada gördüğün 3 5 aptalın tavrından dolayı neden genelleme yapıyorsun kimseyi bir şey ile suçlamadım onların hayatlarına saygıda duyuyorum ama her hareketlerini kabul etmiyorum bunu ifade edince hata mı yapmış oldum
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      1.si aynı çatı altında toplamadım, ortak yönleri olduğunu belirttim. Her ne kadar farklı düşünceler olsa da ortak yanları olduğu aşikar, hiçbir şey siyah-beyaz değildir.

      2.si evet sovyet rejimi lgbtyi suç olarak gördü ama komünizmi sovyetlerle eşdeğer tutmak kolaya kaçmak olur. Komünizm düşüncesiyle lgbt çelişmez, lgbtli biri gayet tabi komünist olabilir.

      3.sü "zaten bu platformda" diye başlayan kısım ve sonrası hakkında üstüne alınma, o kısmı asıl bu gönderiye boş ve aptalca yorum atan tayfaya itafen yazdım.

      4.sü zaten senin gönderinde lgbtye karşı bir suçlama yok ama milletin yorumları tamamen boş ve nedensiz nefretle dolu, asıl onlara karşı yazma ihtiyacı hissettim. Yoksa tabi ki düşündüğünü ifade etmekte özgürsün.
      ···
    2. 2.
      0
      ulan amkmun topitopu neysen neysin kime ne senin gotunu kime cilalatigindan yaregni agzina aldigindan amkmun iti😂 pankart acip muallakyim demen kimsenin umrunda degil kalkmis bir eylemde farkli dusuncelerin oldugnu savunyor birde, o zaman o eylem bir dusunce altinda degil birden fazlaysa neden var, herkes kendi dusuncelerini lanse etmeye calisirsa biride cikip desin bende erkegim cok iyi gibiciyim diye erkek pankarti cikarsin,, turlu kafadan turlu dusunce olmasi eylem yapilmasi anlaminami gelir sokaklara ciksin ozaman herkes😂 bir eylem yapilacaksa bir belirli gibinti vardir ona gore yapilir ,, yazma bana yagli parmaklarinla daha amkmun platonigin kuzeni😂
      ···
   tümünü göster