/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 26.
    +9
    Kesinlikle hayır.
    Bu tür çizimler ile insanların cinselliğiyle oynanıyor; animeleri çizen yavşak japonlar bu kızları pürüzsüz, 90-60-90, ince sesli, beyaz tenli çizip insanların cinsel dürtüsünü bozuyolar. Gerçek bir insanın böyle özelliklere sahip olması imkansız. O yüzden bunlar gerçek olsalar insan olmazlardı, ben de şahsen insan dışında bir şey gibmek istemem.
    Zaten bu sıfatlarına kaydığım japonlar özellikle böyle çizip insanları sapıklaştırıp doyumsuz hale getiriyolar. Normallik ile ped0luk arasındaki o iğrenç köprüyü kurduklarından bahsetmek bile istemiyorum. Her anime böyle değil ama çoğu böyle, o yüzden kendi akıl sağlığınız için ferregrafik olanları izlemeyin/okumayın amk.
    ···
    1. 1.
      0
      Yıllardır okuyorum/ izliyorum bir zararını da görmedim
      ···
      1. 1.
        +1
        Kanka zaten bu tür şeyler bilinç dışına oynar hep, ferrelar için de geçerli bu. O yüzden içten içe değişirsin ama bunu fark edemezsin. ilk anime kızlarını görünce gülersin ama biliyosun bunların işi gücü cinsellik olur hep ya da çizen yavşaklar kamerayı öyle bi yere koyar ki bi sahnede ful kızın zütünü izlersin, bu şekilde önce bu tür çizimlere cinsel istek doğar sonra bu çizimler (ve sesleri de) gerçek hayattaki çocuklara benzediği için bi anda fark etmeden ped0 olursun.
        Bu yüzden kendi akıl sağlığın için ferregrafi anime izleme, izleyeceksen bu tür şeyleri içermeyen sağlam animeler izle (ki ben de böyle bazı animeleri izliyom).
        ···
      2. 2.
        +1
        Şaka maka haklısın. Haikyuu, Attack on Titan ve Code Geass izliyorum zaten. Insan büyüdükçe ecchi anime izlemiyor/ izleyesi de gelmiyor zaten
        ···
   tümünü göster