/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    -1
    Toplumdaki genel algıyla ilgili bir durum. Bizim kültürümüz de diğer birçok kültür gibi ataerkil, kaldı ki avrupa gibi ülkelerde bu baya değişti ama bizdeki o geri kalmışlık her alanda olduğu gibi bu alanda da kendini gösteriyor. Bundan dolayı ülkede hala kadını değersiz gören azımsanamayacak büyüklükte bi grup var. Medya da haklı olarak bu geri kalmışlığı insanların aşması için bu konuya yoğun ilgi gösteriyo. Yani erkeğin öldürülmesi de tabi ki rezalet bi durum ama bu yönden bakıldığında istisnai olduğu için daha az habersel önem taşıyo. Yani haberi yapılmasa dediğin doğru ama haberi yapılıp 8. 9. sayfaya konuluyo diye zırlaman saçma olmuş doğrusu.
    Sözlüğün yarısı da yediği retlerden dolayı içinde toplanan eziklik duygusunu bu gibi saçma postların altında kadınlara söverek ve güya kendi üstünlüğünü (!) herkese tekrar kanıtlamaya çalışarak bastırmaya çalışıyo.
    Yani moruk kadına şiddet yok şerefsiz feministler hepsini gibeyim höhöhöh diyerek kendinizi kandırırsınız sadece. Hepimiz biliyoz ki her alanda geri kalmış toplumumuzda halen daha kadını değersizleştiren, köleleştiren düşünceleri savunan insanlar var. Bununla yüzleşmezsek hep böyle kalır ve batının yaptığı toplumsal reformları yapamayız, araplara döneriz.
    ···
   tümünü göster