/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://hizliresim.com/7n6qQs
  1. 1.
    +1
    Pandemiden önce nofapa başlamıştım. Zar zor dizginlediğim çavuş pandeminin başlangıç dönemlerine doğru artık kızları da "normal" karşılıyor olmamla beraber kafasına göre hareket etmeyi ve olur olmadık yerde hazırola geçmeyi bırakmıştı. 1-2 ay aralıklarla geceleri tır devriliyordu elbette ama olsun o kadar.

    Etrafımda kızların olması garip bir şekilde huzurlu gelmeye başlamıştı. Daha sakin bir insan olmuştum. Sonra pandemi patladı. Doğal olarak eve kapandım ve aylardır kız görmedim. Şimdi çöp atmaya dışarı çıktığımda kız görsem kalbim küt küt atmaya başlıyor. Aklım direkt cinsel cikse gidiyor. Nofap yapıyor olmama rağmen etrafta karşı cinsin varlığının sıfırlanması tam da bünye alışmışken durumlar tersine dönünce negatif etkidi.

    31 çekmemek için sabır çekiyorum desem yeridir. Kızlara alıştıktan sonra varlıklarının bir anda sıfırlanması, onları hiç görememek gerçekten korkunç bir şey. Karşı cinsin değerini pandemi döneminde daha iyi anladım.

    Kızlar hiçbir şey yapmasın sadece etrafta dolaşsınlar yeter, şimdi olduğumdan çok daha iyi olacağıma eminim. Karşı cinsin yokluğu cidden korkunç bir şey. Bu dönemde evlilik işini asla halledemeyeceğimi düşünen biri olarak artık evlilik düşünmeye başladım. Gerçi halen ben bile kendime tahammül edemezken bir başkası bana nasıl tahammül edecek onu da bilmiyorum ya neyse.

    Artık her neye inanıyorsanız, canlılar istisnalar haricinde çift olarak yaratılmıştır veya evrimleşmiştir. Dolayısıyla çift olmak göreceli olarak zorunluluk sayılabilir.

    Eşit: Resim eklemeyi mi bozmuşlar yine amk. Kim bilir bu sefer hangi siteden eklemek gerekiyor.
    ···
   tümünü göster