/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27 -2
    onlari tehdit et man👍 blackmailed sex👍
    ···
    1. 1.
      +3
      panpa valla gorsen her eve geldiklerini kapiyi hem ustten hem alttan 3 er kez kitliyolar onun disinda icerden kapiya sandalyede dayiyodur bunlar eminim sanki tecavuz etcez aq. bikac kez de evde tekken gelip oklova felan istediler 2 saat arayip buldum. verdikten sonra kahkaha felan attilar. hemen aklima freud'un cinsel yorumlamalari geldi. acaba baska bisey mi ima ettiler felan ama aile evinde oldugum icin gibtir ettim :d. nasil bi cinsler cozemedim acikcasi.
      ···
      1. 1.
        +14 -1
        dost arayi yap bir sekilde threesome yap👍
        ···
      2. 2.
        +24 -5
        keko yapinca yaptigi yanina kar kalir. biz yapsak basimiza kalir. seriatci babalari kafami keser dost. hayir man kafami sewiorum.
        ···
      3. 3.
        +15 -1
        cilgin selo kim kimi kesiyour anelernin amina korum man👍 adres ver babasina platonik topitopunu yolayip bastan cikartayayim iki tarafta mutlu dost😂😂 kizlarnin sende isini halet dost😂teskurler man👍
        ···
      4. 4.
        +6 -1
        kafami kurtarsam pacayi kurtaramam. 3 kizla da evlendirirler beni dost. ben daha kendime bakamiorum nasil 3 kisiye bakayim man.
        ···
      5. 5.
        +1
        Normal yazamıyorum. Taktuk ses de geliyomuydu karşıdan
        ···
      6. 6.
        0
        binada ses yalitimi var panpa ses gelmesi icin bagirttirarak gibmesi lazım. bordobereli gibi sessiz sakin halletti keko :d
        ···
      7. 7.
        +1
        o hanim hanimcik gorunen seriatci kizlar eve erkek almislardi. anne babalari kizlari ilim irfan ogreniyor sanarken onlar gizlice vurdurmayi tercih etmislerdi.
        Ne yazdığının farkında değilsin herhalde .zan ile hüküm vermişsin hakim olamadığın için cezayı uygulamamışsın xd
        ···
      8. 8.
        0
        oyleyse yargilandi, hukum verildi sira cezada. yaz kizim, olayda adi gecen 3 kizin en az birinin veya birkacinin gizlice vurdurduguna hukum verilmistir. severek verdikleri bu hizmete, umuma acik bir genel evde hic bir bedel talep etmemeksizin 6 ay devam etmelerine karar verilmistir.
        ···
      9. diğerleri 6
   tümünü göster