/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +11 -1
    anneleri de veremiyordu çünkü, eğitimsel bir şey
    ···
    1. 1.
      +12 -2
      Bence de bununla alakalı. Mesela Tiktok'ta bir yabancı hanımefendilerin ettiği danslara bakın bir de Türk kızların ettiği danslara bakın aradaki bariz farkı göreceksiniz. Avrupalı/Amerikalı bir kız 12-13 yaşından beri çeşitli organizasyonlardan ve özellikle de katıldığı partilerden alışmış olacağından hangi müzikte ne tür bir kareografi yapması gerektiğini iyi biliyor ve bence Tiktok'ta (en azından bizimkilere kıyasla) daha kaliteli dans videoları çekebiliyorlar. Bizim kızların baskıcı aileleri yüzünden böyle imkanları yaşamadığından yaratıcı şeyler çıkmıyor, 500 farklı şarkıda bildikleri 5 dans hareketini harmanlayıp tekrar edip duruyorlar.
      ···
      1. 1.
        +7 -1
        bizim kızlar bi tak bilmiyor. gördüğüm çoğu arkadaşımın bi genel kültürü vardı. kızlar ise bomboştu. evde 18 saat uyuyorlarmı bunlar amk, bu nasıl bir mahmurluk
        ···
      2. 2.
        +9
        Aynen öyle. Bir adamla oturduğum zaman adamı tanımasam bile futboldan siyasete, müzikten filme diziye, tarihten günlük hayata dair çoğu şeyi konuşabiliyorum genelde. Ama bir kızla konuşurken konuştuğumuz şeyler o kadar boş oluyor ki incir çekirdeğini bile doldurmuyor. Sözde zevk aldıkları şeyler, aslında sadece popüler kültürün onlara dayattığı şeylerden ibaret oluyor. istisna olan kızlar hariç.
        ···
      3. 3.
        +10
        haklısın.
        gel de ciks objesi olarak görme.
        muhabbet edemiyoruz başka ne yapalım amk.
        ···
      4. 4.
        +2 -11
        inci'de takılan adamsın amk. Muhabbet edemiyormuş da bilmem ne. Bir de kendini kültürlü sanan abazalar moda oldu son dönemde. Amcık, kız kültürlü olsa sen yine yatağa atmanın peşinde olacaksın, ne bu ayaklar.
        ···
      5. 5.
        0
        asosyal necmi, bana ŞAHLANMA kuyrruğunu KESERiM senin. arkadaşlarımın çoğu kült filmleri, dizileri bilmiyordu. bi kısmıysa yeni çıkan sex edu, stranger things falan övüyorlardı ama ona rağmen daha mantıklı konuşuyorlardı kızlardan.
        YATAĞA ATACAM DiYE iLLAA MUHABBET EDEMiYECEKMiYiM PiÇ
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster