/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    Bi ust entrydeki imam hatipli ibineyle ayni durumdayim. Sizler gibi yillarca oynamadim. Bilgisayarim yoktu oncelerde. Iste gectigimiz 6 ay falan baya cs oynuyordum ama oyle boyle degil. Amıni yolunu gibtigimin oyunu oyle bi bagimlilik yapiyordu ki bilgisayarin basindan kalkamiyordum. Bi rekabetci bitiyo direk digerine geciyordum. Sonra bi ara dedim giberler amk yeter lan kendine gel. Sildim oyunu. Bir ay sonra yine yukledim mal gibi. Yine oynadim derken. Dedim jp. Lan yarak giberim gotunu. Bu sefer yine sildim. 2 aydir falan ne bilgisayarda ne telefonda oyun yok. Şu amk finalleri bi bitsin spora da baslicam tekrardan. Suanki instagrami kapatip yeni 0 dan bi hesap da acicam. Belki de acmam eskisi gibi kapali kalir. Oyle iste. Olum gibtirin gidin hayatinizi yasayin lan. Erken de kalkicam artik. Kosuya cikmaya baslicam tekrardan.

    Amk eski videolarima fotolarima denk geldim. Eski halime bide simdiki halime baktim. Suan icler acisi. Neyse. Yatin uyuyun huur cocuklari.
    ···
    1. 1.
      +5
      Haftalik gel rapor ver. Sende ilik gotlu bi muallak havasi seziyorum. Tekrar baslarsan ilik gotune bi buse kondururum.

      Silip yukleme evresini bugune konustugum, oyunlarla iliskisini kesmis insanlarin cogunda gordum. Sigarayi birakirken de benzer bir taktik vardi ismini su an hatirlayamadim. Ana mantigi, her birakisinda iradenin biraz daha guclendigi ve tamamen birakmaya bir adim daha yaklastigin seklinde ozetlenebilir. Yani tekrar oynadim kafami gibeyim diye kendini kahretmek yerine her biraktiginda hedefe bir adim daha yaklastik seklinde yeniden kodlarsan beynin yikik mentalitesinden yavasca kurtuluyor. Nasilsa bir daha baslarim ben de boyle iradesiz bi muallakyim diye dusunup kendini harap etmek ve ozsaygini yerlere dusurmek yerine kendine inancin artiyor. Hadi bakalim rastgele
      ···
      1. 1.
        +1
        Bilge bir yazarsin. Sezgilerine hayran kalmamak elde degil. Mantikli ve sağduyulu yanitin karsisinda saygiyla eğiliyorum.

        Diger muhabbete gelirsek. Söylediklerin gayet mantikli. Olaya hic bu acidan bakmamistim. Aydinlanma yasadim masoncugum. Sana tesekkuru bir borc bilirim. Haftaya ödeşelim
        ···
      2. 2.
        0
        Saatini kur zibar hadi daha buralarda surtuyon
        ···
   tümünü göster