/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    Baskasina bakarak gaza gelip alinan radikal kararlar genelde gotte patlar panpa. 2-3 kez bu bahsettigin gibi tak tak sildim pcde ne oyun varsa. Durduk yere akk'den yedigimle ve indirmek icin vakit kaybettigimle kaldim.

    Gunde 5 saat oynuyorsan bir anda birakman cok zor. Yerini doldurman lazim. Mesela sınırın yoksa yani kafana gore bi gun 3 bi gun 5 saat oynuyorsan 1 hafta boyunca gunde max 4 saat de. Once sinir cizerek basla. Cok kati sinirlar olmasin uyamadiginda 31 sonrasi pismanlik gibi kendini harap etme. Surec olarak bak rahat ol. Sonrasinda 3'e dusur bu kotayi. Ama oynama sureni dusurdukce mesgul olacagin yeni seyler bulman lazim. Kritik nokta bu. Bende spor ve ingilizce calismak olmustu bu mesguliyet. O artirdigin sureyi daha verimli bir seyle doldurmuyorsan birakmanin pek bi anlami yok zaten. Boyle boyle 2-3 hafta gectikten sonra surecin baslarinda koydugun kisa vadeli hedefleri(b1 seviyesinde 80 uzeri almakti mesela benimki) basardigini gordukce motivasyonun icten artiyor zaten.

    Oynamamak icin kendini zorlamaktan, bi oyun daha atayim son olsun diyerek sureyi aşmaktan kurtuluyon bu donemde. Benim tamamen birakmam bu sekilde 1 ay civari surdu. Biraktim dedigimde de oyunlarin hicbirini silmedim 2 ay boyunca. Hepsi gozumun onunde duruyordu ve zerre istegim kalmamisti oynamak icin. Onun yerine su konuyu ogrenirim veya 20 dakika karın calisirim falan diyordum. Icimden gelerek oluyordu bu kendimi zorlayarak degil.
    Birakmayi tavsiye ederim ama bilincli sekilde
    ···
   tümünü göster