/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 26.
    +1 -1
    Sen hariç bütün erkekler bir şekil de ortadan kaybolsaydı ve sen erkeklerin son umudu olarak hayatta kalıp insan neslini devam ettirme fırsatına erişseydin, sırf senin gibi beta aptal bir huur evladından insanlar üremesin diye mezarımdan kalkar senin aldığın nefesi giber gebertirdim. Umarım anlamışındır yıkık huur evladı.
    ···
    1. 1.
      0
      Sen alfa mısın peki huur çocuğu. muallak bitane kezban fotosu atmış, tüm kızlar böyle diye genelleme yapıyor. Ben buraya bir kaç türk kızının instasını atsam dibiniz düşer.

      Türk erkeğinin ederi yabancı kızlardır desem mutlu olacaksın değil mi? Gururunu okşamaya çalışan yıkık huur evladı?

      Ayrıca ben ne alaka huur çocuğu? Başkasına laf çatmaktan mutlu olan kompleksli bir huur çocuğusun.
      ···
    2. 2.
      0
      Nick-entry diyorum çünkü o gibtiğim beynini kullanmıyorsun. Aptal huur evladı benim sana beta demem beni alfa mı yapıyor? öyle bi savunmam mi var?

      Ben burda senin o gibik entryin ile nasıl yıkık bir huur evladi oldunu zaten anladım. Bana hangi kızın instasinı atarsan at amcık beyinli herif senin o fotoğraflara baktığın amcıkları ben düzüyorum.

      Burda sadece instalarını bulabilmen ve bunu gururla anlatabilmen cidden IQ düzeyinin ne oran da olduğunu gösteriyor şimdi burda ki kezbanlarla bol şans ASOSYAL NECMi :D
      ···
   tümünü göster