1. 26.
    +14
    huur çocuğunun teki vaktinde beni hakaret davasıyla tehdit etmişti ama kaç vakit geçti çıt yok, bu huur çocuğu yüzünden inci'de bile birisine rahat rahat sövemiyorum amk paranoyak etti beni huur evladı, herifin yüzünden buraya bile bir şey yazarken 1001 kere düşünüyorum burada bile söveceksem ad vermeden sövüyorum kendini değerli sanan reel de iki kuruşluk değeri olmayan ezikliğini sanalda milleti tehdit ederek gidermeye çalışan anası bacısı gibişik bir huur çocuğu yüzünden(inci'den değildi). Eski entrylerime bakacak olursanız zaten eskiden nasıl sövdüğümü şimdilerde ise adam akıllı sövemediğimi anlarsınız.

    Merak edenler için:Ettiğim laf eş anlamlıydı, hem hakaret sayılabilir hem de hakaret sayılmazdı. Ben hakaret amacı olmadan yazmama rağmen herif hakaret ettiğimi iddia etmişti.
    ···
    1. 1.
      +1
      lan harbiden böyle şeyler paranoya yapıyo aq banada olmuştu benzeri
      ···
      1. 1.
        0
        Ya var ya, şey olması lazım bak:eğer edilen şikayette hakaret unsuru yoksa(daha doğrusu edilen şikayet konusuna dair bir kanıt yoksa, mesela yine başka bir huur çocuğunun teki alakasız bir yorumumu halkı kin ve nefrete teşvikten ve Türk milletine hakaretten şikayet edeceğini söylemişti ama yorumun ne halka hakaretle ne de kin ve nefrete teşvikle alakası vardı) şikayet edilen tarafla hiç iletişime geçilmeden direk şikayet eden taraf"sen kanıtın olmadan yalan şikayette bulunuyorsun, hem iftira atıyorsun hem de devleti oyalıyorsun" diyerek yargılanacak ve bu halka açık açık duyurulacak, böylece her önüne gelen her şeye "dava açarım bak" diye artistlik taslamayacak. Ha gerçekten şikayet edilecek bir şey varsa edilecek ama suç teşkil etmeyen yazıyı şikayet eden adam da dediğim sebeplerden yargılanacak.
        ···
      2. 2.
        +1
        knk twitirda her gün futbol kavgası var. adamlar genelleme yapıyo mesela. işte şu fbjklileirn hepsi mal diyo. digerı cıkmıs gsliler terorist diyo. simdi bu adamlar halkı kin ve nefrete tesvik etmiyo mu? ediyosa da ben hic dava yiyen görmedim birsürü fenomen sabah aksam böyle twitler atıyor bişe olmuyo neden acaba
        ···
      3. 3.
        0
        Valla şikayet falan mı gitmiyor orasını bilemeyeceğim artık.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Valla şikayet falan mı gitmiyor orasını bilemeyeceğim artık.
      ···
   tümünü göster