/i/İnternetten Gelir

  1. 1.
    +4
    Panpam öncelikle burada söyleyeceğim hiçbir şeyin yatırım tavsiyesi olmadığını belirtmek isterim. Büyük ihtimalle borsa kavrdıbını kripto paralarla beraber yeni yeni duyuyorsun ve bu büyük artışlar seni heyecanlandırıyor. Lakin bu tarz yükseliş ve çıkışlar sürekli var olan şeyler, ben uzun zamandır borsayla ilgileniyorum. Hali hazırda bir çok kez kaybettim başlarken, sonrasında çok daha fazlasını kazandık tabii. Öncelikle risk profili çıkartabilmemiz için, bana biraz kendinden bahsetmeni isteyeceğim. Kaç yaşındasın? Elinde ne kadar para var? Bu para bir ekstra mı yoksa gereklilik mi (borç-maaş vb.) Büyük kayıpları göze alabilir misin? Short pozisyonlar mı ilgini çeker long posizyonlar mı? Gibi temel soruları cevaplarsan, sana elimden geldiği kadar bir şeyler aktarırım panpa. Unutma; bilmeden borsa kumarhane, bilirsen darphanedir.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Panpa hemen öyle yüksek miktarlarla oynamak istemiyorum önce bi sistemi tanımak adına. Şöyle 300-400 gibi miktarlar ile başlamak istiyorum ve öyle hemen azıcık yükseldiğinde çekecek kadar sabırsız değilim gerekirse 1 seneye kadar bekleyebilirim. Bu arada herhangi bir geçim sıkıntısı nedeni ile bu işe girmiyorum tamamen ek gelir ve hobi amaçlı.
      ···
    2. 2.
      0
      Önce Bist100'de "sistemi tanımak adına" işlem yapmanı öneririm. Coin piyasasıyla yanlış tanırsın * Dersen ki ekstradan coinim de olsun, ucuz kalan kağıtlardan 20şer tane al 3 ay gözlemle 3ayda hacmi %25+ artanları kenarda tut kalanı sat
      ···
      1. 1.
        +1
        bana da bişeler aktar panpa be mümkünse pm den
        ···
   tümünü göster