1. 5676.
    -2
    “Bçsy’nin devamı “they call me alpha” ve “unbelievable my7” nick6ları olduğu için ss derlemesi de üstte belirttiğim faydaların önemli bir kısmını içerdiği için ss derlemesini, tcmacom sitesini, buraları, hacı’yı, kancıktaki test gruplarını ve yakın zamandaki betaları, başlık öncesi tcma’yı, ekşi’deki malları yani hayata dair çoğu şeyi felan yiyip bitirip öğretide gelişen birinin o kadar da ihtiyacı olmayabilir -ulan böyle bir adam zaten bu gidişle kardeşliğe girer yani yol gözükür ona o yüzden kimse kendini kandırmasın kandıran da kendine eder- ama özellikle yeni gelen, daha toy olanlar için çok faydalı olacaktır.”

    Ya burada -başlığın elde olmayan sayfalarının bulunmasıyla ilgili yaptığım alıntıda- gözün gördüğü ortadayken zorlamışım yani alıntıladığım yerde kendimle çelişiyorum. Yani başlığa yeni gelen biri elbette fayda görür ama o kişi için bile elde o kadar kaynak varken bu öyle kritik bir şey değil. Elde bu kadar kaynak varken bunları kullanıp gelişemeyen varsa da kendi mallığındandır yani başlığın elde olmayan sayfalarıyla bir alakası yok bu mevzunun sanki bu sayfalara çok gerek varmış gibi yazmışım burada net hatalıyım yani. Eğer getireceği fayda da harcanan emeğe değmeyecekse -ki öyle görünüyor şuan- bu verimsiz/boş bir iş olur.

    http://www.incisozluk.com.tr/e/207013760/
    http://www.incisozluk.com.tr/e/207818650/
    http://www.incisozluk.com.tr/e/208706701/

    Bu entrylerde olana gelince; aklı olan için çürütüp hakikati açıklamak, kötü niyet varsa ifşalamak yeterken ben betalığı yapana -"bak sen şöyle betasın böyle betasın anladın mı" şeklinde- ve genel olarak buradaki aklı olmayanlara -son linkte olduğu gibi, daha önce cehaleti apaçık ifşalanmış olan birinin hala semptomlarına dalarak "bakın beyler bu herif şöyle beta böyle beta hala görmüyor musunuz" şeklinde- sözümü dinletmeye/onları ikna etmeye ıkınmışım. Bunlar da hep anlayış ekgibliğinden ve bundan dolayı yaşanan yetersizlik duygusundan oluyor, yetersiz hissettikçe zihin bu yetersizliği bastırma amacıyla diğerlerinin onayını almaya çalışarak rahatlama çabasına giriyor. Zaten o nedenle yapman gerekenleri yapıp öğretide derinleşip kendini iyileştirdikçe bu yetersizlik mevzuları yavaş yavaş ortadan kalkıyor, sen de başkalarını ikna etmeyi giblemiyorsun, hakikati açıklayıp işine gücüne bakıyorsun. Öyle işte.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      iftira atsaydın kardeş geçerdi
      ···
    2. 2.
      +1
      http://www.incisozluk.com.tr/e/208706701/

      Gerizekalı, bu linkte yazdığım cevabın son cümlesi zaten şu an itirafını yaptığı şeye işaret ediyor.
      Bir de sövüp geziyor bana. Devam et kanka, benim uyardığım konularda bana beta de fakat sonra haklı olduğumu gözler önüne ser böyle aferin.
      Akıllı sensin biz akılsızız, değil mi? Aynen devam...
      ···
   tümünü göster