/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5
    Kültür saati.
    Evet bence her erkeğin okuması gereken yazı, her ne kadar erkekler daha çok aldatıyor olsa da son dönemde kadınlar da cok fazla aldatmaya başladı. Özellikle sosyal medyadan tanıştığınız biriyle, ya da uzak mesafe ilişkisi yaşadığınız biriyle aldatılma ihtimaliniz çok daha yüksek maalesef. Şimdi aldatılıyorsanız anlamanız için ufak tüyolar vericem ama bunlar varsa %100 aldatılıyorsunuz demek degil yani. Bunu bizzat 2 erkekle aynı anda sevgili olan bir kız arkadaşımdan esinlenerek yazicam.

    1. Bi soğuk bi iyi davranır bunlar. Diğer konuştuğu insanla iyiyken size biraz uzak durur diğeriyle kötüyken size yanaşır genelde artık iliskiler hep bi iyi bi kötü gittiği için bu noktada zorlanmaz.

    2. ikinizle de iyiyse. Bu biraz zor bi nokta işte. Kızın 2 konuştuğu erkekte uzak mesafe ilişkisi olduğu için tek görüşme yolu telefon olduğu için ve ikisiyle de arası iyi olduğunda birisi aradığında telefonun sürekli meşgul olma durumu/ wp de sürekli online olma durumu, konuştuğu şeyleri karıştırma durumu sıkıntı cıkarır. Bu durumda kız genelde uzun aktiviteler seçer. Bunlardan en kolayı film izlemektir. Aynı anda 2 erkekle film izlemişti. Film izlerken bi yandan telefonla biriyle konuşmuş diğer yandan da arada diğeriyle mesajlaşmıştı. Hatta izledikleri film bile hala aklımda... arada telefonu kapatıp diğer erkeği arıyormuş.

    3. Bazen bundan pişmanlık duyar. Ve size bitirmek istiyormuş gibi davranır olmuyor yapamıyorum sebep olarakta kendi pgibolojik nedenlerini söylerler.

    4. Evet cinsel konular. Maalesef ikinizle de bel altı şeyler konuşabilirler hatta nedense bazı insanlara bu daha fazla zevk verir.

    5. Ve Son olarak neden bunu yaparlar? Bi erkek yetmediği için mi? Hayir aslinda ben bunun nedeni sorduğumda birisini kuramadığı icin onunla olduğunu çok iyi birisini olduğunu ve gerçekten onu cok sevdiğini değer verdiğini söylemişti. Diğerinin de daha ilgisini çeken bi erkek olduğunu söylemişti. Bu arada 2 erkeği de tanıyordum 2 si de birbirinden hep tip hem karakter olarak bambaşka erkeklerdi. Yani bu tarz işler yapan 2sine de aşık olmaz birisine biraz daha farklı duygular besler.

    Aynı sey erkekler icinde geçerli değil mi zaten onlarda diğer kadını genelde cinsellik icin istiyorlar daha basit olduğu icin belki de. Bu arada dediğim gibi bunlardan birkaçı veya hepsi olsa bile %100 ikinci erkeksiniz diye bisi yok yani. Kültür saati bitti görüşürüz
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +13
      Kültürünü gibtiğimin çinlileri de faydalansın beyler

      文化小时。
      是的,我认为每个男人都应该阅读该文章,尽管男人在欺骗更多,但女性最近开始大量欺骗。不幸的是,您更容易被欺骗,尤其是与您在社交媒体上认识的人或与您有远距离关系的人。如果您现在被欺骗,我会给您一些小窍门以供理解,但是,如果有这些提示,并不意味着您被100%欺骗了。我将写这篇文章的灵感来自女友,他同时与两个男人约会。

      1.他们的行为冷淡而良好。当他与与之交谈的另一个人相处得很好时,他在与另一个人相处不好时会与您保持距离,而在另一个人处境不好时会接近您。

      2.两者都可以。这有点困难。由于与女孩通话的女孩唯一长途联系的方式是电话,并且当有人打电话时,当有人打电话/ wp连续在线的情况下电话总是很忙,因此她说话模糊不清的情况引起麻烦。在这种情况下,女孩通常选择长时间的活动。其中最简单的是看电影。他与2个人同时看电影。在看电影时,他在电话中与某人交谈,同时还向对方发短信。甚至他们看过的电影都还在我的脑海中。与此同时,他挂了电话,给另一个人打了电话。

      3.有时他对此感到后悔。他们假装要你完成,我不能,他们告诉你他们的心理原因是原因。

      4.是性问题。不幸的是,他们可以和你们一起在腰间讲话,并且由于某种原因,这使某些人感到更加愉快。

      5.最后,为什么他们要这样做?是因为男人不够吗?不,实际上,当我问为什么会这样时,他说他无法建立一个人,所以他有一个非常友善的人,而且他真的非常爱他。他说,另一个是对他更感兴趣的人。顺便说一句,我认识2个人,其中2个人在类型和性格上完全不同。换句话说,他们不会爱上从事这种工作的人,对某人的感受会稍有不同。

      无论如何,男人不是同一回事,他们想要另一个女人做爱,也许是因为它更简单。顺便说一句,正如我所说,即使有一些或全部,也没有100%的第二个人。文化小时结束了,再见。
      ···
   tümünü göster