/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +36 -14
    arkadaşlar seneye not bırakıyorum okumayabilirsiniz.

    HOŞGELDiN 24

    Bir yaş daha atladım. Gerek neşe ile gerek ayaklarım tökezleye tökezleye.. Tecrübe dolu bir yıldı hem de fazla tecrübe. Hayal kurmak yerine sadece ufak beklentiler kurmayı tecrübe ettim. Bu sayede daha az düşünüyor daha az üzülüyordum. Ama hala umut doluyum inancımı hiçbir zaman kaybetmedim çünkü iyiyim, sevdiklerime bir şey olmadığı sürece iyi olmaya devam edicem.

    Evet doğum günüm arkadaşlar. 24 oldum artık.. 23 her zaman korktuğum bir yaş olmuştu ama o kadar korkulcak bir şey yokmuş. 22 ne kadar berbat gectiyse 23 bi o kadar güzel geçti.

    Gecen sene yazdıklarıma ithafen (bkz: doğumgünüm kutlu olsun mu)

    hayır seni hakeden bir insanın yanında hiçbir zaman bulunmadın çünkü yalnız kalmayı tercih ettin. Birinin konuştuğu onlarca kızdan biri olmaktansa yalnız kalmayı tercih ettin. Bir yanını hep ekgib hissettin ama kimseyle de görüşmek istemedin. seni kırarlar diye korktun. içindeki saf sevgiyi kötüye kullanırlar diye korktun. insanlar boş vakitlerinde konuştu seninle, seninle konuşmak için boş vakit oluşturmadılar. işte bu çok büyük bir detay bunun farkına varınca kimsenin yokluğu zor gelmiyor.

    23 kafamı dinlediğim bir yıl oldu. insanlardan biraz uzak kalıp kendimi dinlediğim, kendimle çatıştığım, kendimi tanıdığım bir yıldı. Çok güzeldi

    sağlık açısından berbat bir yıldı babamı kaybediyordum az kalsın. %20 ihtimalle hayatta kalabileceği bir ameliyata girerken dünyadaki en yalnız insan yine bendim. yanımda sadece ailem vardı. Babamı kaybetme korkusu sen ne fena bir şeysin!

    gecti ama bunların hepsi. geçti. ailemle mutlu ve huzurlu bir hayatım var. ne zaman bir olaya sinirlensem küçük kardeşimin bana sarılıp 'abla' demesi beni pamuk gibi yapıyor. aile güzeldir onu öğrendim.

    bu arada geçen sene yazdığım şu cümle çok dikkatimi çekti

    ' Ve umarım her cumartesi göztepe sahilinde gündoğumunu izlerken gözünden yaş geleceğine gözündeki ışıkla etrafına neşe saçarsın'

    lann bu ne masum cümle. 1 sene önceki halim yerim seni. ne yazıkki bunu yazdıktan sonra bi daha sahile gündoğumunu izlemeye gidememiştim..

    seneye yine burda ölmezsem görüşmek üzere..
    ···
   tümünü göster