/i/Tespit

  1. 1.
    +21 -5
    1. Prestij? Kusura bakma da mitingde abd sen kimsin ya deyince veya abd başkanı karşısında bacaklarını açarak oturunca prestijli olmuyon. Bak papazı salmam dedi 2 güne saldı. Bunlar tamamen göz boyama yani.
    2. Teknoloji gelişti ve ordu çağ atladı. Tabi ki bayraktarın iha siha yapması takdir edilecek bir durum ama dexer olmasa da olurdu kanaatimce. Tayyipten önce iphone yoktu artık var demek gibi bir şey bu.
    3. Asker gönderdi de noldu? Bi anda koruyucu ülke mi olduk? Kendi sorunlarımızı çözemiyoken bir de başkalarınınkini mi çözecez?
    4. En az alan 3000 alıyo da vergiyle kirayla onunla bununla bi tak kalmıyo. Git alım gücünü karşılaştır bakalım son 10 yılda 20 yılda falan ne kadar azalmış bi incele istersen, zira insanlar aç ve geçim sıkıntısı içinde ve işsizlik tavan yapmış durumda. Bu kadar kör olmayın lütfen.
    ···
    1. 1.
      +2 -13
      1.Prestij ecevitle enseye tokat takılan laubali amerikan bakanı hatırlatirim. Ama siz johnnyleri sevdiğiniz ve amerikan mandacisi olduğunuz için abd ne dese evet demeye alışmışsınız.
      2.Teknoloji gelişti ve ordu cağ atladı baştaki hükümete yazılır puan.
      3.asker gönderdik ve meyvesi yakındır. Mekkeyi musulu kerkükü aldığımiz zamanda bahane üretmeyin.
      4.eskiden çok mu yetiyordu? 3K gayet yeterli ki enflasyon sıkıntısını atlatınca ve fiyatlara devlet müdahale edince. 3000 lira ile millet bayram edecek.
      ···
      1. 1.
        +4
        ananı johnny sins ile sandviç yapıp gibtim.
        ···
      2. 2.
        +5
        1. deliye bak hele, abd mandacısı dediğin ecevit abd'nin ambargo koyacam demesine rağmen kıbrısa girdi ve hatta sonra da incirliği kapatma ultimatomunu verdi. Seninki naptı? Papazı salmam dedi, 2 güne saldı; suriyeden çıkmam dedi rusyaya, zorla çıktı sonra (hem de onlarca şehit vererek); abd sen kimsin ya dedi hep, sonra abd ne derse yaptı. Yani öyle düşünmeden laf etmekle abd karşıtı, emperyalizm karşıtı olunmuyo; sizin gibi 2 iq cahillerin gözü boyanıyo o kadar.
        2. Doğru diyosun atatürk zamanında iphone yoktu şimdi var demek ki akp hükümeti atatürkten daha başarılı. Ben bunu düşünememiştim kb.
        3. tamam trollsün anlaşıldı ama troll olmayıp böyle düşünenler elbet vardır o yüzden yazmaya devam ediyom.
        4. "enflason sıkıntısını atlatınca", "devlet fiyatlara müdahale edince", vs. bunlar boş bahanelerdir. Hani, 20 yıldır aynı hükümet var. Neden hala müdahale gelmedi? Ekonomi öyle işlemiyo canım benim.
        ···
      3. 3.
        +5
        mandacı ??? ulan ecevit amerika ve natonun savaş tehdidine rağmen kıbrısa asker çıkardı Türkü yalnız bırakmadı. bugün amerika höt diyor papazı salıyon zöt diyor suriyede operasyonu durduruyon cöt diyor askerine çuval geçiriyor karşılığında sadece kurtlar vadisi çekebilion. amerika ben suriyede askerimi öldürtmem diyor askerini geri çekiyor ertesi gün amerikan askerinin yerine Türk askeri gidip ölüyor. amerika israille dadaşan suriyeyi tehdit ediyor cat diye israilli şikrete Türkiye-suriye sınırında 900km mayınlı alan temizletiyon. Amerika afganistana asker gönderiyor züt diye sen de gönderiyorsun. mavi vatanmış ! doğu akdenizi çeyrek asırdır suriye mısır yunanistan nasıl paylaşırız diye anlaşmalar yapıyor çeyrek asırdır avel avel dolaşıyon hiçbir karasu sınırımız olmayan akdenizde yüzdürcek kayığı bile olmayan libya ile kimsenin zikine takmayacağı anlaşmalar yapıyon. kardak krizinde bile vatanın bir karış toprağı kutsaldır diyen deniz baykal yunanistanı ve avrupayı savaşla tehdit etti kimse Türkiye'ye ses çıkaramadı gittik bayrağımızı diktik. şimdi ülke şamar oğlanına dönmüş amerikanın kulu olmuşuz. sıçtığı tak olamayacağın adamlara jhony diyon. senin izzeti itibarını gibeyim. ayrıca devlet fiyatlara NNNAAAAAHHHHHHH müdahele edebilir. Antalyadan kalkıp istanbula gidecek bir kamyon 2.000 TL asfalta para ödüyor 1 tl ye domastes mi satacak sanıyorsun andaval
        ···
      4. 4.
        0
        ensesıne tokat atılan ecevıt kıbrısı aldı abd nın tüm karsı tutumuna ragmen hıc gerı adım atmadı butun yaptırımları gogusledı pekı ya siz 1 tweetle ajan terorısti serbest bırakıyorsunuz bence ecevitin gotundeki kıl bile olamazsınız
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster