/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15 -2
    Köpeklerin sokaklarda yaşamasını dogma haline getirmiş kişidir. bu uğurda milyonlarca insanı öldürebilecek düşünce yapısındadırlar. empati yoksunu, diğer insanlara düşman kişilerdir.

    En önemli argümanlarından biri burası köpeklerindi insanlar işgal etti dogmasıdır. halbuki kırsalda, dağda, ormanda şehirlerdeki kadar çok köpek yoktur.

    Bazıları köpek besler ancak köpeğine ağızlık takmaz. başka insanların yolda yürüme hakkını gasp eder. köpeği sokağa kakasını yapar kakayı almaz. bunları eleştirenleri de köpek düşmanlığıyla suçlar.

    Köpekler tarafından öldürülen diğer hayvanlar(kedi,sincap,hatta fare) onlar için önemsizdir. insan zaten önemsizdir.

    Bu arada çok sevdiklerini iddia ettikleri köpekleri sokağa atmaktan çekinmezler. sokakta yaşayan binlerce köpek soğukta yaşamaya çalışırken evlerini onlara açmayacak kadar da bencildirler.

    Köpeklerin parçalayarak öldürdüğü çocukların ardından çocukları suçlar tarzda konuşan alçak ve vicdansız kişiler için kullanılan bir sıfattır.

    Normal hayvanseverler ile karıştırılmamalıdır. köpektaparlar , türkiyede yaşayan bir yobaz türüdür. Yobazlığın temel özelliklerine sahiptirler. empati ve düşünme yetisine sahip olmayıp , bilgi alımına kapalıdırlar. bu yobazlar , sokak köpeği fetişidir. sokak köpeklerinin hakimiyet sürdüğü , insanların ise ceplerinde mama taşıdığı , ütopik bir dünya düzeni ideolojisini benimsemişlerdir.

    https://static.daktilo.co.../19/large/untitled-11.jpg
    https://www.sozcu.com.tr/...-kadina-saldirdi-6249745/
    https://www.milliyet.com....5-kisiye-saldirdi-6149078
    https://www.milliyet.com....6-cocuk-yaralandi-6188341
    https://www.ntv.com.tr/tu...du,pWeW9wb4hkWXWvvr6iaajQ
    ···
   tümünü göster