/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    daha 18 yaşına yeni girmiş, aktif heyecanlı kanı kaynayan, nitekim aptal birisiydim.
    Otelde resepsiyonist olarak işe alınmıştım, ilk hafta işi öğrenim, binliğini çözünce bir de üstüne kendimi gece vardiyasına atınca hayat bana güzeldi.
    Bilenler bilir, Antalya rixos otel. Merkezde ki en lüks otellerden birisidir. Ben de tanıdık vasıtası ile, biraz da yabancı dil bilgimin iyi olması vesilesi ile kapmıştım bu işi.
    Neyse yine gece vardiyesinde, mesainin bitmesine 3-4 saat kala inanılmaz uyku bastırmıştı, önceki gün, geceden kalma olduğum için uyuyamamıştım adam akıllı zaten.
    Uykum açılsın diye karşımda ki bilgisayarda adonisi alt sekmeye aldım, vpn indirip xhamstere girmiştim, yüzlerce kategori sekmesi açıp teker teker ferre ararken bir elle de güneş kremiyle gibimi sıvazlıyordum.
    Elimi kumaş pantolonun içine daldırmıştım ve kamera o alt kısmı görmediği için içim rahattı, bundan biraz daha cesaretlenip fermuarı açmış 19 cm lik dalgayı gün yüzüne çıkarmıştım. Bizim arka kısım ön büro ofisi, ordan benim olduğum table a gelinebiliyordu ama ben tahmin etmemiştim gecenin bu saatinde birilerinin geleceğini. Yanımda getirdiğim kulaklığı da pc ye bağlayıp başlamıştım tam anlamıyla asılmaya, ha geldi ha gelecek derken arkamdan omzuma dokunan bir elle öyle bir irkildim ki sıçramamla masanın üstünden bir kaç nesne yere düştü, arkamı döndüm, otelin sahibinin kardeşi.
    Bana sinirli ama tebessüm eden bakışlarla, yarın gibtir ol git istifanı ver, bir daha da bu otelin yakınlarında gözükme dedi. O gece bankta yatmıştım otelden çıktıktan sonra.. vay amk
    ···
   tümünü göster