/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
  1. 26.
    +11 -6
    Erkeğin üstünlüğü dışında dediklerine katılıyorum. Erkeğin üstünlüğü kısmında da katıldığım bir nokta var aslında. Evet bizim toplumumuz ciksi genel olarak erkeğin kadın üstünde hakimiyet kurması olarak düşünüyor. Bu yüzden erkek milli kadınsa huur oluyor. Lakin ben bunun böyle olmaması gerektiği kanaatindeyim. ciks iki tarafında karşılıklı rızasıyla zevk alarak yapılan bir eylem değil midir sonuçta? Bence bakış açımızı bu sekilde ayarlamalıyız. Gelin görün ki işin bir boyutu da kadınlar tarafında. Gözlemlediğim kadarıyla onlar da erkeğin hakimiyetinden hoşlanabiliyor çoğu zaman. işin asıl ilginç yanı da bu bence.
    ···
    1. 1.
      +3
      Üstünlük kurma yanlış bir kelime ancak kadınlar erkek domine bir ciksi genellikle tercih eder bu da şöyle erkeğe liderliği vererek kendini onun klanında korumaya alır erkeklerdeki ciksi anlatma dürtüsüde buradan gelir ne kadar çok kadınla birlikte olursan bu senin o kadar tercih edilen erkek olduğunu yani gücü gösterir
      ···
    2. 2.
      +6
      Aga ben yazıda dedim ya sen bunu kabul etmesen de bu en az bilinçaltında işleniyor diye. Ben karıyı giberken kendimle gurur duyuyom. Aga çünkü kadın altımda inliyo ve savunmasız, evire çevire gibebilirim, bu da bana gurur veriyo. Aynı şekilde bu doğada da böyle. Erkekler başka erkeklere üstünlük kurmak için giberler. Yani doğada birini gibmek ona hükmetmek ve ezmek demektir.
      ···
   tümünü göster