/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +4 -1
    ···
    1. 1.
      -2
      Hadi uyan rüya bitti cici oğlan. Hahaha aynen merkezden gelen talimatla açtım he amk harbi böyle mi düşünüyorsunuz yazık lan. Yani imamoğlu asla hata yapmaz öyle mi vay amk. Tamam lan gelecek seçimde imamoğluna vericem oyumu. Geçen seçimde sandık kurulu başkanı olmama rağmen oy kullanmamıştım. Sonuçların açıklanması ile birlikte kaymakamlık önünde sevinçten halay çeken hdp liler biji serok apo diye slogan atan pkk sempatizanları beni sinir etmişti sadece. Ama sırf senin için imamoğluna vericem ne adayı olursa olsun.

      Bana ak trol diyen git bak bakalım. Bugün sağlık bakanı hakkında açtığım başlığa. Orda da özel hastaneleri korumaya çalıştınız soygunu korudunuz.

      Git bak bakalım AKP kongresindekilere açtığım başlığa

      Git bak bakalım maske den sosyal mesafeden yazılan anlamsız cezalara açtığım başlığa

      Git bak bakalım fetöye sen kanıyorsun da millet kanınca suç mu diye açtığım başlığa

      Git bak bakalım vergi aflarını indirimlerini halk için değil kendi yandaşı firmalar için yapıyorlar diye açtığım başlığa.

      Ben aktrolüm öyle mi vay amk. Ben siyasetin sadece kandırma olduğunu savunan. imamoğlununda tsyyibinde kılıçdaroğlunun da alayının sadece çıkarlarını yandaşlarını düşündüğünü halkı sömğrdüğünü düşünürüm ve bunu kanıtlarıyla dile getiririm.

      Şimdi canan kaftancıoğlu pkkyı destekleyecek ben sövünce aktrol olacam öyle mi

      Böke hanım pyd terör örgütü değil diyecek o dürüst ben aktrol olacam öylemi

      Kılıçdaroğlu pydye iyi çocuklar diyecek ben ak trol olacam öyle mi

      Çözüm sürecinde pkklıları getirecekler çözüm sürecine sabaha akşam sövecem burda ama siz o zaman da bana ülkücü diyecek aşağılamaya çalışacaksınız öyle mi

      Aponun kardeşini tv ye çıkarana sövecem siz o zaman da pkkya güzellemeler dizecek beni linç edeceksiniz ak trol ben olacam siz vatan sever olacaksınız öyle mi

      Siz sabah akşam Allaha söveceksiniz birilerinin kutsalına sövmeyin diyince ben suçlu olacam ateistlere laf edince siz özgürlükten inanç özgürlüğünden bahsedeceksiniz öyle mi

      Size her şey mübah. Bunu iyice anladım. Akpsi de chpsi de pkksı da fetösü de az bile yapıyormuş onu iyice gördüm. Beter olun soyunu sopunu gibtiklerim siz insanları damgalamaya devam edin ki sizin zütünüzü birileri damgalasın.
      ···
   tümünü göster