/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    — istanbul boğazında yoğun gemi trafiğinden dolayı kanal istanbul projemizle(140M$) Türkiyemizi bir adım ileriye taşıyoruz
    Kanal istanbul ile imara açılan arazilerimizle altın değerinde olan Katar ile ticari ilişkilerimiz sürüyor.(torpakları satmadan tabiki eheh prdn)
    —Ülkede buğday üretilemiyor!! Ayda yapacağımız büyük fetihlerle verimli topraklarıyla çiftçiye destek olmaktan geri adım atmıyacağımıza and içiyoruz.
    —Seçmenlerimin cahil kesim olduğunu zaten bildirmiştim tabikide kutsal kitabımız Kuranda ilk ayet olan ikra(Oku!!) dediğinden benden öğreniyorsunuz ki asıl kaynaktır. Ki biz ileri görüşlü olup hep iyiliğini isteriz halkımızın(?:D)
    —13 şehit haberinde konuşmasında büyük RTE belkide onların şerefli şehit makamlarını hissedip cennette olduğunu düşünerek gülmüştü. O milletimizin ekgibmezidir çorbamızın tuzu. Ki tuz fiyatlarıda baya arrtı.
    —Bu devirde şükr ve sabır gerektiğini biliyoruz diyen diyanet işleri başkanlığı açıklamasından sonra mübarek Audi A8 3lt motorlu aracına binip milleti için dualar okuyarak bizleri şereflendirmişti ki biz bu şerefi unutmucak kadar aptal bir millet değiliz.

    TÜRK GÜÇLÜDÜR BiRLiKTiR BiR OLMASI BiLiR.
    ···
   tümünü göster