/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +8 -5
    demirtaş hüküm giymemiş yalanı ile algı oluşturan bu adi mahlukun yalanlarını çürütelim

    1. demritaş hükümlüdür.

    4 yıl 8 ay ceza aldığı dosyadan tahliye oldu. Demirtaş’a, istanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “terör örgütü propagandası yapmak” iddiasıyla yargılandığı dava kapsamında 4 yıl 8 ay hapis cezası verilmişti. Avukatların verilen cezaya yaptığı itiraz başvurusu reddedilmiş, istanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi hapis cezasını onamıştı.

    https://kararlarbilgibankasi . anayasa.gov.tr/BB/2016/25189 dosya detaylarına şuradan ulaşacağınız karar ile anayasa mahkemesinin kararlarına bakabilirsiniz.

    bu adi mahlukata şehitlerimizin acısını yaşarken demritaşın derdine mi düştün dedik diye bana saldırıya geçti.

    2. küfür taciz tehtit mesajları pm kutumda duruyor olayı ise tam tersi gibi yansıtıyor.

    3. başlıklarında aile kavramı bırakmadan aşağılık şekilde küfürler ediyor.

    4. modlara gidip ağlamış.

    5. bu şerefsize destek verenler kendilerini bir daha yoklasınlar bilip bilmeden bu şerefsize destek oluyorsunuz.

    6. bu adi mahluk yüzlerce mesaj ile tehtit adres isteme küfür vs atıyor adres istiyor veriyorum vermedi diye başlık açıyor küfür ediyor küfür ediyor diye başlık açıyor. tehtit ediyor tehtit ediyor diye başlık açıyor.

    7. arkadaş hakkında gereken her şey yapılacak. bu tehtit değil hak ettiği karşılıktır.

    benim sözlükte kimse ile bir kişisel problemim olmaz güler geçerim. 12 yıldır bu sözlükteyim bolulu zampara dahil olayın geyiğindeyim o bile bu şerefsizden bin kat adamdır. kişiselleştirdiğim bir olay asla olmadı.

    bu katıksız ile ilgili elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. bu adi mahluk dezerformasyon ile algı yapıyor ama bakalım son gülen iyi güler.

    bu şerefsiz yüzünden sözlüğe verdiğim rahatsızlıktan üzgünüm ben tiksindim artık konuyu görmekten ama bıkmadı oç. saygılar herkese.

    özet demirtaşın ve veali denen saksocusunun amk.
    ···
   tümünü göster