/i/Tespit

  1. 1.
    +12
    Sözlüğün 2.altın çağı 10.nesil dönemidir.

    Şimdilerde 10 şuku alan trende çıkarken bizim dönemde 2000 şuku alan çıkıyordu.
    ···
    1. 1.
      -1
      anlatmak istediğim kaç şuku aldığı değil..
      ···
    2. 2.
      +17
      Olum ne anlatıyorsun sen😂 şimdilerde yok 22cm yahudi yarağımı soktum yok ayak severim sevgili dostum ayak severim... + bilmem kaç yaşındaki abiniz/ablanız ... yapıyor. Böyle saçma sapan adamlar türedi. Bunlar yine kötünün iyisi. Bizim neslimiz çok iyiydi.
      ···
      1. 1.
        0
        panpa dediklerinde sonuna kadar haklısın zaten lakin oybirinci nesil kendi neslini uzun yıllar korumuş gündemde tutmuş bir nesil oldu misal ciksinci nesil yazar varla yok arası bebişinci nesil gitti yok önüncü nesil tek tuk kalmış kişiler ama şu an sözlüğün %97'si oybirinci nesil olay bu yani
        ···
      2. 2.
        0
        Sözlük eski tadı vermiyor. Oldların çoğu silindi. Bırakanlar oldu. Sözlük kademeli olarak ömrünü tüketti.
        ···
      3. 3.
        +1
        Hayır tam olarak şöyle; eski mizahla yeni mizah arasında fark var. Eski mizahta caps kültürü vardı, şimdi caps kimi güldürüyor? Yeni nesil mizah yapanlar üstte sıraladığın sözlüğün jargonunu değiştirmiş lügatlar. Bu kimi zaman beni güldürüyor kimi zamansa hayır,ama oybirinciler olmasa şu an sözlük yoktu. Ve bana kalırsa önüncülerden daha sağlam bir nesil en azından. Silinmiş üçüküncü olarak söylüyorum bunu, burada bir şeyler yaratıp mizah öne süren kişilere saygı duymak gerekir. Namık 12 kişiyi sildi mesela 1 haftada. Sözlüğü bitirende bu salak moderatörlerin gibimsonik keyfi kararları oldu. Önüne geleni mizah yapanı veyahut modluk yolunda önü açık olanları sildiler özellikle cemille namık. Bu ikisi olmasaydı sözlük emin olun daha iyi bir yer olurdu. Bu iki haset muallak komplekslerinden ötürü sözlüğün dıbına koydu. Bu kadar.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      +4
      Saniye de 5 başlık açılan dönem efsane idi. Trendler son derece kaliteli, çok şukulu başlıklardı. O yüzden başlık tutturmak da bir o kadar zordu ve mutlaka resimli başlık açmak gerekirdi. Şimdi 3 entrye cevap veren huur evlatları trend oluyor.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster