/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -9
    Kimsenin alnının ortasında bıçaklama, öldürme potansiyeli yazmıyo. Agresiflik dediğin insan doğasında var. Agresifliğe göre insanlar seçim yapsa veya ilk tartışmada hemen herkes ayrılsa dünyada üreme durma noktasına gelir. Bu tür şeyler insanın ve evliliğin doğasında olur, normalde iki taraf da sınırı aşmayacak kadar tutar kendini. Kendini tutamayıp aşırıya kaçan olursa bu diğerinin değil onun suçudur. Böyle şeyler yazarken hiç utanmıyo musunuz ya, anneniz kız kardeşiniz falan yok mu amk???
    ···
    1. 1.
      +4 -3
      hasgibtiktir lan adam kariyla yan yana yuruyor yolda kadin; sevgilisinin baska bir erkegi bsebepsizce tehdit ettigine sahit oluyor ama ses cikarmiyor yarram yarin baskasina saldiran döner sana da saldirir bunu akil edemiyorlar. bana karsi sakin deyip bencillik edip evleniyorlar. ulan sana karsi sakin olmasi o adami sakin yapmaz yarin birgun sana da saldirir ama milleti dövüyor ama bana dokunmuyor deyip evlenirsen seni de bir gün döver. baskasina yapildiginda sorun etmeyen bu huurlar yarin kendilerine yapildiginda hakederler. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Hee kanka hepsi böyle zaten bütün o kadın cinayeti işleyen adamların böyle bi geçmişi var zaten hiçbiri anlık sinirle yapmıyo. Yapacağın genellemeye tüküreyim amk gören de sanacak ki bütün bu öldürülen kadınlar geçmişte kocası birini döverken ses çıkarmayan tipler.
        Sen anca kendini rahatlatırsın böyle, dersin işte zaten hak etmiş bunlar o yüzden öldürülmüşler. Çünkü toplumumuzda bin yıldır var olan şu gibik kadın düşmanlığı gerçeğini kabul etmek istemiyosun, çünkü erkekliği o kadar içselleştirmişsin ki gözün dönmüş artık. Sanıyosun ki bu gerçeği kabul edince sana da zarar verecek. Al işte, milliyetçilik zırvasıyla tamamen aynı mantık. Bu tür aptal grupçu-genelleyici düşünceler olduğu sürece ülke irandan afganistandan da beter olur.
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      Sen salaksın be olum
      ···
   tümünü göster