/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +21 -4
    1- ortadoğulu bir islam toplumu olmak
    2- insan hakları ihlalleri
    3- dış politikanın güven vermemesi
    ···
    1. 1.
      -2
      he amina koyyum he yarın katolik oluyoruz desek
      insan haklarındada avrupa standardındayız desek
      alın dış politikada da sizin köpeğiniz oluruz desek
      sanki alıcaklar avrupaya amk. bi sürü sığırda şukulamış bunu. olm zamanında sadece kıbrıstaki türkleri alsınlar diye avrupa ya vermediğimiz taviz kalmamıştı hatta toprak bile verecektik biz herşeyi kabul ettik ama rum tarafı kabul etmedi ne oldu rumları aldılar bizi yine almadılar hepi topu 150 bin insanı almadılar amcık. sen ne anlatıyorsun. türksün diye almıyorlar işte bu kadar basit
      ···
      1. 1.
        -1
        o dediklerin demekle olmuyor işte sığır gibi. yazdığım maddeler olmasa zaten avrupalılardan pek bir farkın kalmazdı.
        ayrıca yunanistan federal devlete karşı çıktı, kıbrıs tek parçadır dedi ve kıbrıs'ı olduğu gibi ab'ye aldılar amk cahil çomarı.
        ···
      2. 2.
        -1
        cahil çomar senin anandır gibtimin huur evladı. medem kıbrıs adasını tek parça olarak aldılar türk tarafını neden almadılar dıbına koydumun salağı. aklın yok fikrin var. ulan bin kurusu avrupada hangi insan hakkı varmış kahpenin sıçtığı ? türkiyede yaptıklarının yarısını avrupada yap bakalım ananı tersten giberler ne özgürlüğü varmış ulan avrupanın. wikliks belgelerin açıklayan gazeteciyi yıllardır tutuyorlar elçilikte ? almayada bi gazeteci suudlarla ilgili haber yaptı adamın ebesini gibiyorlardı yaptığı haberden vazgeçti adam geri vites yaptı. bundan 20 yıl önce avrupalılardan bi farkımız yoktu aldılar mı ? işte huur evladı gibtir git başka yerde zırla gibmiyim belanı
        ···
      3. 3.
        -1
        çünkü kktc diye bir ülkeyi kimse tanımıyor, kıbrısı tek ülke sayıyorlar, kktc türkleri arada kalmış haymatlos gibi bir topluluk olduğu için avrupalı olamıyor ve yıllardır bunun mücadelesini veriyorlar. anladın mı lan anasını zütten gibtiğimin çomarı.

        insan haklarından kastettiğim suça verilen ceza mı amk çocuğu. 20 sene önce de zorunlu askerlik vardı sende. bunu aihm angaryaya zorlamak olarak görüyor. yani sen hiçbir zaman avrupalı seviyesine ulaşamadın. zaten senin o "bundan 20 yıl önce avrupalılardan bi farkımız yoktu" diyen ağzını gibmeyen yakın çevrendekilerin sülalesini gibmek lazım. hayatında memleketinden dışarı çıkmamış görgüsüz huur çocuğu. senin o köylü ananın şalvarını sıyırıp taklu zütünü cümle aleme gibtiririm.
        ···
      4. 4.
        -1
        anın dıbına bile çıktım huurnun sıçtığı sen anın amında babanın spermi olarak yüzerken ben ingilteredeydim. peki neden tanımadılar amcık ağızlı çünkü adamların tanımaya niyeti dıbını gibtiğim salağı türkiye herşeyi yaptığı halde tanımadılar terörist huur evladı bana çomar dediğine göre ananı 5 liraya kandil dağında gibtiriyorsundur.
        insan hakkı nedir huur evladı aklın mı yok anlamıyormusun ? türkiyede özgür olarak yapabildiğin eylemlerin hiç birini avrupada yapamazsın kolay kolay amıan koyduğumun sığırı. senin ben yetirştiren dağcı sülalini gibeyim bin kurusu gibtir git gabar dağında ağla. yoksa yakalrsam ben türkiyede ağlatırım.
        ···
      5. 5.
        -1
        hay ben senin köylü ananı keçilere gibtireyim amk çomarı. ulan kıbrıs'taki türkler neden türkiye'den kurtulmaya çalışıyor? adamlar kimliksiz lan kimiksiz. eğer kıbrıs vatandaşı olsalar böyle dertleri olmazdı. ayrıca kıbrıs'ın patronu o gittim dediğin ingiltere'dir doğmamış bebeğini gibtiğimin çocuğu.

        insan hakları gaspı zounlu askerliktir, işsiz adamlardan kesilen gss haracıdır amk çocuğu. örnek ver bakalım tr'de yapıp eu'da yapamadığın neymiş beyinsiz davar?
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster