/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +12 -1
    Hocam hiç gitmedim klübe falan kız tavlamak için, hep amelelik geldi. Sevmiyom zaten ortamı, konser falan neyse de klüp müzikleri bi kere sarmıyo, eğlenmediğim yerler.Şunu merak ediyom, madem kızı erkeği ciks mentalitesiyle gidiyo. Tinder kafası gibi. Peki seçme kriteri ne oluyo kızlarda? Tip tamamsa okey mi işler? Kız düşüren elemanlar işi nasıl kotarıyo, masaya ikram şeklinde falan mı başlatıyolar muhabbet? Denk geldiysen anlatsana pick up durumlarındaki işleyişi. Aşırı uzağım kültüre, merak ettim.
    ···
    1. 1.
      +9 -3
      islama yönel kafir bi de marifetmiş gibi anlatıyor
      ···
      1. 1.
        +12 -1
        Masaya ikram olmaz içki ikramı olur aq sanki club diye içki ikramı falan olmuyo. Aynı takun laciverdisiniz aq pavyonla.En nezihini söyliyim, gitceksin konserde falan tanışcaksın ya da ortak alanda falan ama bu kendi ilgin olan bi alan olcak. Yapmacık yapmacık am uğruna mış gibi yapıp kendinden ödün vermicen.Sen beni gibtir etsen ne olur ben gelmiyorum zaten.2 am uğruna çirkin çirkin müziklere katlanıp mış gibi yapamam.
        ···
    2. 2.
      +8
      Adam doğru düzgün sormuş ne tersliyorsun pekekent
      ···
    3. 3.
      0
      panpa dıbına koduğumun şehrinde karı kaldırmak için bara girmene gerek yok. barlara git gecenin ilerleyen saatlerinde kafaları uçmuş bi dünya kız oluyor sokakt sigra falan içmek için çıkmış. ne kadar arkadaşları falan da olsa etrafında az salladın mı düşer o karılar, sonrası taksiye at eve zütür. ertesi gün öğlen uyanınca kendileri gidiyorlar. öyle düşün olayı amk. hatta bu barlardaki apartmanların kiraları da yüksek aşağı inip hatun toplayabiliyorsun diye. lut kavmi gibi mekan yani senin anlayacağın
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster