1. 1.
    +8 -8
    Burada kadın yazar falan yok dıbına koyayım kandırıyorlar sizleri. Hani varsa da tanımıyorum. Ekşi hesabım silindi o yüzden yıllar sonra geldim bu siteye, buradaki kişilerin kadın düşmanlığının ana nedeni eziklik kompleksinden başka bir şey değil. Hayatında el tutmadıkları için nefretlerini kusuyorlar farkında olmadan. Ve bu sitede şu var ki, sayısı 10'dan fazla kadın düşmanı yok. Bir elemanın 15 hesabı var, kendini artılayıp yaptığının yanlışlığını belirtenleri eksiliyor 20 saniye aralıklarla hasta adam.
    Bir sürü başlık açmış bir de,her yere yapıştırıyordu başlığı bir hesabından.
    Hasta bir adam bu. Günlük hayatında da önemsenmeyen kişi. O yüzden şu an bunları konuşarak bile ona bir önem katıyorum ben.
    Kafa dağıtmak için girdiğim yerde böyle andavallarla karşılaşmak üzücü.
    ···
    1. 1.
      +6 -7
      panpa kadın yazar var konuştuğum oldu denk geldim yokluk zamanlarımda ama pek sarmadı muhabbetleri. bunu biliyorum çok hastalıklı adamlar var burda, herkes öyle değil ama. travmatik acılar yaşamış olabilirler annelerinden kaynaklı. bence buna kafayı yorma, asla değişmeyecekler. sana da kadınlarla aranın iyi olduğunu hissettirdiğin için kızgın ve kıskançlar gibtir et. am bulsalar yumuşacık olurlar zaten.
      ···
    2. 2.
      +7 -9
      Yazalı 2 dakika olmamış, zavallı yine gelip beş hesabından eksilemiş aralıklarla hagshsgshsga
      ···
   tümünü göster