1. 1.
    +12 -25
    Ya ne bu kız mevzusu reis ben kürdüm sen kürt kızla olabilirsen ben de türk kızla olabilirim bu kadar abartmayın amk bireyselleşin panpa türk kürt de ne hala bunlar eskimiş kavramlar ben kendimi ne kürt ne türk hissetmiyorum pnp yani açık konuşalım
    ···
    1. 1.
      +28 -13
      Kes amk pkklısı.
      Size yüz verince ne oldugunu gorduk. Başimiza çiktiniz universitelerde pkk propagandasi yaptiniz üniversite ogrencilerini öldurdunuz. Ataturk heykellerini yaktiniz. Bir daha asla olmayacak. Yok size eşitlik felan.
      ···
      1. 1.
        +11 -12
        yannan kafalı ne pkk sı amk sensin pkk gerizekalı ben mi yaptım dediklerini hem sen kimsin bana eşitlik veriyosun lan aloooo senle aynı haklara sahibiz hatırlatırım bana bişey verme yada vermeme yetkisine sahip değilsin demek ki bütün nefretiniz türk kızlarıyla birlikte olmamızmış amk
        ···
      2. 2.
        +12 -6
        Ya dostum bakma sen bu 15 yaşındaki faşistim ayağı çeken ergenlere. Sokakta karşına çıksa kürtlerle bir sorunum yok kardeşiz der dalyaprak. Burada yazılıp çizilen şeyler de moralini bozmasın, çünkü burada toplasan 20 yaşını geçecek bir elin parmağı kadar kişi vardır.
        Bir kişiyi ırkına göre ayırmak nasıl bir ezikliktir dıbına koyayım? iki dakikada adamı pkklı ilan etmiş. Pkk terör örgütü neden patladı biliyormusun, sizin gibi peştemal yavruları yüzünden. Adamın diline ırkına küfürler et, Eşitlik olmayacak de,adamlar karşı çıkınca sen pkklısın sen vatan hainisin. Ne kolay lan vatan haini olmak. dıbına koduğumun martaval dürzüsü.
        Birbirlerini severlerse isteyen istediği milletten kişiyle olur. Gerdeğe girip gibini sen yemek istiyorsun sanırım ondan bu hayıflanma. Sanane dalyarak.
        ···
      3. 3.
        +7 -5
        Sen öyle san aptal huur evladı.
        Bizim burada mahalledeki kürt bebelerine her hafta ayrı sopa atiyoruz.
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Belli zaten panpa bu ergenin ne mal olduğu
        ···
      5. 5.
        +3 -2
        Bahsettiğim gruplar sosyal medyadan değildi kendi yaşadığım yerde kurduğum gruplardan bahsediyorum. Yaşadığım yer itibariyle sesler pek dışarıdan duyulmaz o yüzden medya da görülmedik. Her seneye tekabül edecek şekilde 3 adet grup kurdum bunun sebebi polislerle sık sık başımızın derde girmesiydi. Ben dahil 10 kişilik bir gruba liderlik ettim 10 kişiden başka kimseyi almayı uygun görmedim. Teşhis edilmemek için her hangi bir isim veya amblem oluşturmadım grup için. Grubum genel olarak 20-25 yaş aralığından oluşuyordu. Mahallemizdeki çeteleşmeye başlayan kürtleri ve suriyelileri avlamaya başlamıştık. Önce ufak tehditler, dalga geçmeler, itip kalkmalar vs. Akacak kan damarda durmaz derler ya işte bu olayı tetikleyecek bir olayla karşı karşıya kaldım. Grubumda sağ kolum dediğim kişiyi 5 kürt uyuşturucu ile kafayı bulup dövmüşlerdi çocuğa unutmaması içinde kolunu kırıp alnına bıçak ile büyükçe bir çizik atmışlardı. Bu olaydan sonra olayın failleri hiç bir ceza almadan ellerini kollarını sallayarak etrafta dolanmaya başlamışlardı. Sağ koluma yapılan bu saldırıyı kabullenememiştim. Bende bir plan yaptım bu 5 kişiyi ortadan kaldıracaktım. Grubun diğer üyeleriyle durumu tartıştım ve planımızı yaptık. Bir kış gecesi bu 5 kürdü araba vasıtasıyla kaçırdık. Daha önce de bahsettiğim gibi yaşadığım yer pek kalabalık bir yer değil bu yüzden işimiz kolay ve sessiz oldu. Grubumla toplandığımız derme çatma bir eve bunları getirdik o gün sabaha kadar işkence yaptık. Parmaklarını çekiçle ezdik, tırnaklarını sökmeye çalıştık, kırılmadık kemiklerini bırakmadık vs. Sabah olduğunda hem onlar işkencenin etkisiyle bir kenara yığıldı biz de yorgunluktan bir kenara yığıldık. 9 canlı lavuklar o kadar işkenceye rağmen hiç biri ölmedi. Nefesle karışık hırıltıları devam ediyordu. Bir yandan da işimize gelmişti ölmemeleri cesetle uğraşmak zorunda kalmamıştık. O andan sonra beşinin de göz bandını açtırıp diz çöktürdüm. Yaptıklarının sonuçlarını diğerlerine anlatmalarını ve eğer bizden polise bahsederlerse hepsinin ailesini evlerinde uyurken yakarak katledeceğimi söyledim. Bunları yerleşkelere 10 km ötede yol kenarında arabadan attık. Ondan sonra bir daha onlardan hiçbir haber almadım. Bizden diğerlerine bahsetmiş olmalı ki mahallemize kafa çekmeye gelen kürtlerin sayısı bir hayli azalmıştı. Böyle bir fark yarattığım için mutlu olmuştum. Sonra bu durum böyle devam etmeye başladı kürtlerle pek çok bıçaklı kavgaya girdim torbacılarla bir sürü kavga vukuatım vardır. Sonradan gelen suriyeli göç dalgasıyla işe onlar da dahil oldu, kürtlerle girdiğim bıçaklı kavga sayısı kadar suriyelilerle kavgaya girmişliğim vardır. Bu olaylar yüzünden bir çok defa karakolluk oldum ancak kavga ve adam yaralama olduğu için en fazla 3-4 gün nezarethanede tutup bırakıyorlardı.
        Tümünü Göster
        ···
      6. 6.
        +1
        Cimere verdim tehdit, toplumu kin ve nefrete sevk etmek, toplumun belirli bir kesimini aşağılama, basit yaralama, cinayete teşebbüsten ister inan ister inanma
        ···
      7. 7.
        0
        Mal ol bu kafa gitmiş bu malın true story amk
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +3
      Nerelisinki pampa
      ···
      1. 1.
        +6 -4
        YOZGATLIYIM!
        MiLLiYETÇILIGIN KALESi!
        ŞEHRE GiRiŞ TABELASINDA iT GiRER KÜRT GiREMEZ YAZAN NAMLI ŞEHiR YOZGAT!
        ···
      2. 2.
        +2 -6
        Belli orası dıbına koduğumun yobazgatlı gerici ergeni. Fazla uçma sen. Sahte erkekliğini de kendine sakla. ikimiz de çok iyi biliyoruz ki dışarıda işler dediğin gibi olmuyor. Yok dövüyormuşta sopalıyormuşta bilmem ne.
        Bana özelden tonla küfür ettin herhangi bir iletişim bilgini istedim, istanbul'da yaşamıyorum abilerim var diye adres yazıyor. Telefon numaralarını yaz iletişim kurayım diyorum,yok. Bu kez de yozgata gel diyor.Çocuk kandırıyor beynini gibtiğimin ergeni. Adolf hitlerin hayatını okuyup kendine uyarlamıştır bu avanak.
        Sana kızmıyorum aslında, seni yetiştiremeyen kör kütük biatçı ailene kızıyorum. Akp şapkasıyla buğday süren babanın izindesin. Devam et yavrum. Kurtarır seni millete küfürlerin.
        ···
   tümünü göster