/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +10 -8
    Ben ilkokul ve ortaokulu Türkiye'de okumadım. Genel itibariyle öğretmenlerim çok sertti, fakat bu muallaklik yapmama engel olmuyordu. iş öyle bir hal almıştı ki gökten yıldız kaysa benden biliyorlardı dıbına koyayım.
    ilkokulda lider pozisyonunda bir çocuktum.Çocukken çete savaşlarına sınıfların kavgalarına bayılırdım. Toplu kavgalar her zaman hoşuma giderdi. Ondan da öte kazanma duygusu,sırt sırta savaşı tatmayı seviyordum kaybetmeyi hazmedebilen birisi değilim. Kuş kadar boyumuzla bir de elçi belirlemiştik dıbına koyayım her sınıftan. Onlara vurmuyorduk ama onun haricinde sınıfa başka gireni dövüyorduk. Biz bir savaş kağıdı hazırladık,altına iki generalimin ismini yazdım ve sınıflarından 3 erkeği bize teslim etmeleri gerektiğini yoksa savaş çıkacağını yazdık yollattık. Bu muallakler elçiyi dövmüş hagahssggaga
    O hengamenin arasında bunu bizden biri görünce kan ter arasında koşa koşa sınıfa geldi göz bebekleri büyümüş,başladı başladı savaş başladı dedi.
    Sıraya çıkıp savaş başladı saldırın onlara bu bir onur meselesidir diyip daha da gaza getiriyordum herkesi. Saldırrr diye başladım sınıftan çil sürüsü gibi çıktılar onların sınıfa girdiler.
    Onlarda çok kalıplı çocuk yoktu,bizde tank gibi 4 5 kişi vardı dıbına koyayım. Sınıflarındaki her şeyi dağıttık,hepsi pes etti sonunda.
    Bir kağıt getirip liderlerini yanıma çektim,iki kişi de kolundan tutuyor çocuğun dıbına koyayım hagagagshgsaagaga
    Sınıfa kendi bayrağımız olan siyah bayrağı koyduk en tepeye,vatanı kaybetmiş gibi ağlıyor çocuklar oğlum valla gülerek yazıyorum lan agsgshsgagagga
    Liderlerinin eli yüzü morarmış yakası yırtılmış garibim,arkasında da iki kalıplı sumo güreşcisinden hallice eleman var. Yenilgiyi imzaladı ve teslim etti sınıfı.
    Artık iki sınıfımız vardı. Sıraya çıkıp konuşma yaptım,siz de artık ordunun bir parçasısınız diye. Kabullendiler işte.
    Sınıfa gidince generallerden biri onları kabul etmeyeceğiz değil mi? Onlar bizimle aynı olmamalı yendik diyor. dıbına kodumun faşisti o çocuk lisede eylemlere de katılıyordu oradan belliydi muallakliği.
    iç sorun olmasın diye evet dedim. 11 sınıf vardı,2 si bizimdi 6 sınıf daha vardı. Geri kalanı çalışkan çocuklardı bizim gibi serseri değillerdi.
    Bu konuyla ilgili ebeveynlerimiz çağırıldı,çok azarlandı falan ama pek işlemedi. Uzun uzun anlatabilirim ki yine uzun oldu,bu konunun daha çok devamı var dıbına koyayım hagshsgsgaga
    Ama şimdi gitmem lazım,buraya çocukluk fotomu bırakayım;

    http://c11.incisozluk.com...11002/6/3869706_ob4a9.png
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Ben de sınıf reisiydim. Kavgalar benim emrimle olurdu. Es kaza karşılassak ananı giberdim senin hatta yine giberim
      ···
      1. 1.
        +2
        Biraz yüreğin varsa mesajlardan bir iletişim bilgini verirsin de kaburgalarını çatır çatır çatlatayım. Ulan şöyle yazılar yazanlar da sıska binler oluyor genelde, hayır sosyal hayatta karşıma gelsen gözlerini kaçırırsın saygıda kusur etmezsin burada aslansın dıbına koyayım. Bekliyorum mesajlarda.
        ···
      2. 2.
        +1
        Hadi gel attım amk un korkağı
        ···
      3. 3.
        +1
        Ne oldu la yarrram hani nerdesin

        Edit: amk un korkağı attığım mesajı görmemiş gibi yapıyo ahaha. Merak edenler yazsın bana pm den gösteriyim. Ulan ne kolpa adamsın amk un oğlu ahaha. Ananı gibiyim senin😂😂😂😂
        ···
      4. 4.
        0
        dıbına koduğumun gereksiz engerek yılanı hani nerede attın. Bu gibimsonik platformda kuş kadar zekanla yalan söyleyerek yiğitlik mi yapıyorsun şu an,hayır ne diyecekler vay be atmış diye düşünecekler, gerçeği sen de biliyorsun ki 50 kilo zargana bir peştemal yavrususun değil mi. Valla bir şekilde bilgine ulaşsam istanbuldaysan seni bulur kafanı asfalta sürterim dıbına koduğumun mikrobu. Sizin ailenizi azarlamak gerek fazladan ciks için eline verirsen çocuğun bilgisayarı olacağı bu. Toz ol.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      0
      Foto dan nasıl biri olacağın belliymiş :D
      ···
    3. 3.
      0
      Okulu nerede okudun pampa
      ···
      1. 1.
        0
        Moskova'da.
        ···
    4. 4.
      +7
      ss nazi subayı gibi oç
      ···
    5. 5.
      +6
      adam devlet kurmuş okulda siz tatava yapıyonuz hâla,vergi felen alsadinız her hafta 30 çokonat falan isteseydiniz
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster