/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 9701.
    +15
    selamlar dostlar, halimi hatrımı sormuşsunuz iyiyim çok şükür. Ayrıca aşıda da bir sıkıntı çıkmadı size de vaktiniz gelince vurulmanızı tavsiye ederim.Bu covid üzerimizden gitmeyecek gibi duruyor. Ancak onu grip gibi yapabiliriz diye düşünmeye başladım kendi içimde. Türkiye şu an çok kötü durumda vakalar inanılmaz fazla kendinize dikkat edin.
    Bayağı oldu girmeyeli sözlüğe şu sıralar çok yoğunum açıkçası kıçımı kaşıyacak vaktim yok.Ama hepinize beni merak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni okuyan arkadaşlara da güzel sözleri için teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      +1
      Dikkat et kendine panpam
      ···
    2. 2.
      +1
      Sizin işiniz çok zor valla Allah yardımcınız olsun panpam. Uygun olduğun zamanlar bekliyoruz seni biz daha kabullenmedik hikayenin bittiğini çünkü (:
      ···
      1. 1.
        +1
        Aynen öyle amk
        ···
    3. 3.
      +1
      Valla bu covid beni de yaktı reis. 3 ay önce geçirdim 2 hafta tat koku gitmişti. Sonra geri geldiler. Ama martın başında bi anda tüm yemekler kokmaya başladı hiçbir şey yiyemiyorum tamamen vejetaryen oldum kesinlikle et tavuk balık yumurta yiyemiyorum çok kötü kokuyorlar ve tatları sanki 10 sene önce tarihi geçmiş bozuk ürünler gibi...
      Makarna yiyip duruyorum Allah kimseye yaşatmasın. Bizim tüm sülaleden de sadece bende var bu durum. Hemen hemen herkes covid geçirdi fakat benim yaşımda başka insan yok. Genelde de gençlerde görülüyormuş. Tıptaki adı da Parozmi'ymiş bu hastalığın.
      ···
      1. 1.
        0
        Geçmiş olsun panpam
        ···
      2. 2.
        +1
        Sağol panpa teşekkür ederim
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      +1
      Allah yardimciniz olsun kendine dikkat et doktorum aşı olmussun 2 tür aşi var hangisini vurululalim doktorum sinovac mi biontech mi
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster