/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -3
    Ya benim anlamadığım ben hala herhangi bir dini kendi içimde oturtamadığım halde oruç tutuyorum hani müslüman olmayan orucu tutmaz ben değilim bu güne kadar bi tane orucum bozuldu geri kalan hepsini tuttum amk , ben şimdi din yalan diye tutmayanlar gibi yapsam ne geçecek elime belki yaratıcı birşeyleri anlammaız için yapıyor , insan açken yemek yiyebilceken yiyemiyor nefsini terbiye ediyor bu bir gerçek bence tutmak faydalı açken Allahı daha çok düşünüyoruz , ona daha çok yaklaşıyoruz
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      böyle elemanlar ateistim diye dolanıyor amk boş yapma karı kız işleri için ateistim deistim bilmem ne diyip bizi kirletme git o zaman müslüman ol amk.
      ···
      1. 1.
        0
        Yav dilinize doladınız karı kız için ateist oldunuz diye tespit squirt yapıyorsunuz AMIN evlatları. Kim karı kız için sonsuz alevde yanmak ister. Ayrıca karı kız size ateistsiniz diye bakacak sanıyorsanız umutsuz vaka huur çocuğunun tekisiniz.
        ···
    2. 2.
      0
      Bu zamana kadar ateisttim demedim Allaha inaniyorum ama okuduğum incil 'de isayi insan olarak kabuo etmeyip tanri saymalari yapmalari islamiyette de hz muhafazidi tanrı katına çıkarmaları , sümerlilerin yaratılış mitinde hava tanrısı enkil in insanı balçıktan yaratın demesi , hz davutun enok kitabindaki hikayelerin incilde de bulunması ve kutsal kitaplara kaynak gösterilmesi , açıkçası dinlere olan inancımızı sarsıyor .
      ···
   tümünü göster