1. 126.
    +1
    Öncelikle güzel sözlerin için ben teşekkür ederim dostum, yazdığın şeyler gerçekten çok özel ve güzel şeyler. Hepimiz aslında aynı şeyleri yaşadık bu oyunda, kimimiz abisi/kardeşi ile kader birliği yaptı kimimiz mahalleden/okuldan arkadaşıyla. Ben de aynı şekilde mahalleden bir arkadaşımla ortak oynuyordum, oyun ilk çıktığı zamanlarda, gündüzleri o kasıyordu geceleri ben, gerçekten çok özlediğim güzel günlerdi..

    Ülke konusunda da kesinlikle haklısın şu an kendi açımdan baktığım zaman ülke öyle bir hale geldi ki hiç kimse mutlu değil ve tam aksine ülkenin üzerinde kasvetli, hiç geçmeyecekmiş gibi duran bir hava var. sanki bir daha asla hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bir daha asla 2007-2010 arasındaki mutlu dönemlerimize dönemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Buraya daha çok şey yazmak isterim ama bu mevsimde bile soğuktur silivri..

    Soruna gelecek olursam, benim zamanımdayken Game Adminler hesap engelini kaldırabiliyordu ve karakterin ne zaman engellendiğinin hiç bir önemi olmadan olduğu gibi geri açılıyordu. Ama tabii ki eski tarihli kapanmış bir hesabın açıldığına hiç şahit olmadım, tabii ki lafın gelişi konuştuğumuz için sorunun cevabı en azından benim görev yaptığım dönem için evet açılabilirdi ve içindeki itemler olduğu gibi dururdu. Ama şimdi için galiba oyun çok değişmiş birleşmeler, eski hesapların silinmesi gibi durumlar olmuş. Şu an da bütün eski hesapların silindiğini biliyorum artık teknik olarak mümkün değil diyebilirim.

    Güzel sorun ve iyi dileklerin için ben teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım dostum.
    ···
   tümünü göster