1. 26.
    +2
    Aynı yazar dededen miras olarak kendisine çok büyük bir şirket kalsa nasıl bir düşünce içinde olurdu acaba , ben diğer tüm şirketlerle eşitim mi yoksa bu şirket bana babamdan onada dedemden kaldı bu şirketi ileriye zütürmem ve diğer şirketlerin önüne geçmem mi lazım derdi , ha işte bizim milliyetciliğimiz de bu madem dededen atadan bir miras var bir tarih var bu bizi diğer milletlerden ayırır , bizde diğer milletlerin önüne geçmek için çabalarız olay bu kadar basit , boş hümanizm kasmayın ..
    ···
    1. 1.
      0
      Olm sandığınız gibi bir tarih yok işte sorun orada aq. Yazsan şimdi 15 20 madde savaş sayarsın bak savaştık bilmemne diye. Bu halkın sosyolojisini bilmiyor musun neyin milliyetçiliği amk.
      ···
    2. 2.
      0
      Sadece Osmanlı devleti 192 savaş gördü canım kardeşim 1071 den itibaren sadece anadoluda girdiğimiz savaş sayısı hemen hemen 250 dir . Rusya Çin ve Avrupa devletlerinin bir çok devlet anlayışında ,toprak sınırlarında , günlük yaşantılarında bizim izlerimizi görebilirsin , sadece Osmanlıdan parçalanan arap topraklarına baktığında bile dünya güç tahterevallisinin bizim çekildiğimiz yerlerde ceryan ettiğini anlayabilirsin .
      Suriye kuruldu Savaş başladı oldu bitti denilerek tarih konuşulmaz , Önce Osmanlı güçsüzleştirildi , Sonra Savaşa sürüklendi ,Sonra Parçalandı, Sonra Parçalanan topraklar Devletleştirildi , ve de Kurulan kukla devletler iç karışıklıklara sürüklendi son olarak Esad bum bum , Kaddafi linç, Saddam idam ,Mısır darbe ,Ermenistan ekonomik kriz Yunanistan ekonomik kriz , Kıbrıs Rum Türk çatışmaları daha yazayım mı bunların hepsi bizim birer parçamızdı canım dostum ...
      ···
   tümünü göster