/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
https://sosyalmediavm.com
  1. 1.
    0
    Son zamanlarda sürekli spotify dinlenme hilesi ile para kazanma gibi gönderilere twitlere denk gelip vay am* böyle bir şey olabilir mi diyip araştırmaya soyunup hafif soğuk havanın etkisiyle ceyranda kalıp sıcak kahve çay eşliğinde aptallar gibi saatlerce oraya buraya girip nasıl oluyor diye araştırdığım saçma sapan bir olay.

    2021 yılında 100 liraya gidip onun bunun stüdyosunda kız düşürücem havasıyla kayıt alıp sağda solda yayınlayan arkadaşımın "deli gibi para var içinden geçicez bi bulursak" sözlerine maruz kalıp mecburen bakındığım ama nefret ettiğim bir iş. (bir kere bile şarkısını dinlemedim, her buluştuğumuzda kendisi dinletir süper der başka bir şarkı açtırırım)

    6 liraya 1000 kişi nasıl dinleyebilir? dinliyolarmış. Gerçek mi bilmiyordum. Mero bu işten binlerce lira kazanıyor dediler bizde abandık kazanıcaz kazanıcaz diye bastıkça bastık, iddaa gibi. Her gün bakıyorsun, artıyor. Arttıkça tekrar alıyorsun. 3 ay sonra verilen ödemenin sonucunda gördük ki bu işte gerçekten para var. Tek sorun şu ki; her ülkenin farklı kazancı bulunmakta.

    Verdiğimiz parayı aldık mı? Aldık am*. Arkadaşın dinlenme sayıları sayesinde bizde ekmeğimize bakar olduk. Kızlara bakın benim arkadaş bu iyi yürüdü 1 2 seneye tv'ye reklam yüzü olur der diyip yolumuza bakıyoruz. Pandemi döneminde eve çağırıp başka şarkılar dinlettirip asla kendi şarkımızı açtırmasakta bu işte gerçekten ekmek varmış.

    Boşuna yaşıyormuşuz keşke spotify sanatçısı olsaymışız am*
    ···
   tümünü göster