1. 6176.
    -1
    http://www.incisozluk.com.tr/e/209926373/
    Kanka burada böyle 5 aylığım falan demene gerek yok. Ne kadar hızlı gelişeceğin hangi ivmeyle gelişeceğini tamamen sen seçersin. Burayı değerli yapan şey öylece yazmaktan çok kendine nasıl faydası olacağını bilmekte yatar. Yıllarca yazıp tek bir gelişim de gösteremeyebilirsin mesela. insan beyni biraz garip çalışır. Bazen farkına dahi varmadan seni yıllarca kandırabilir bazen de böyle yerimde sayıyorum falan dersin, hatalarından dolayı çok pişmanlık hissedersin motivasyonun dibe çekilir fakat tanrı sana doğruyu gösterir bunun üzerine kendini düzeltmeye başlarsan geliştiğini de farkedebilirsin.
    "Olaya dişaridan bakmak gibi birşey var; dişaridayim şuan amk ve çok çekişmeli bir alan görüyorum."
    Buna takılmana gerek yok. Ciddi bir durum olmadıkça bu tarz olaylar magazindir. Zaten herkes ektiğini biçiyor. Burayı saha dediğimiz yere benzetebilirsin. Bazı nüanslar var tabi. Fakat sonuç olarak kardeşlik burası değil.
    Kanka bunların dışında şunu farkettim ki sürekli kendine kızar gibi bir halin var. Belli ki motivasyon ekgibliği yaşıyorsun. Bunun üzerine gitmen faydalı olur. Yani yaptıklarının dışında yapman gerektiğini düşündüğün işlere yönelebilirsin. -Hacının sürüyle tavsiyesi var, seni çok iyi tanımadığımdan örnek veremiyorum şuan.- Yanlış düşündüğüm bir konu varsa söyleyin.
    ···
    1. 1.
      -1
      Yerimde saymak kelimemi geriye doğru gidiyorum mental olarak. Kendime kizdiğim tek konu sorumluluklarimi ve yapmam gerekenleri oturup düşünüp uygulamamak. Şuan tamamiyle boş işlerle uğraşiyorum vücut geliştirme haricin de.
      Kur'An desen onu tamamiyle birakmiş bir vaziyetteyim. Evde üç tane kitap var okumam gereken onlari da okumadim.
      Hayir şuan zaman bol fakat yapmak içimden gelmiyor. Bişeylerin olmasi için elimden gitmesi gerekiyor. Buranin kardeşlik olmadiğini kimin ne amaçla yazdiğini bilmiyorum.
      Ben yaziyorum ki -yazarken birşeylerin farkina varabiliyorum- öğreneyim ne problemim var diye.
      tamam şu geçen son dört ay gelişim doluydu mental açidan. Fakat bu son ay da yemediğim tak kalmadi üstüne üstlük devam ediyorum, farkindayim ama durdurmak da işime gelmiyor.
      ···
   tümünü göster