/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5 -2
    Senin ben şerefini gibeyim. 10 yıl önce bu ülke dünyanın en müreffeh 35 ülkesinde biriydi. Şimdi ise 80 küsür sıralarda. Kat kat fakirleştik ne oldu bütün fabrikalar iş yerleri yok mu oldu. Ben sana söyleyeyim, bunlar ülkeyi kutuplaştırıp demokrasiyi de sandıktan ibaret kıldıkları için, yargı ve orduyu dağıttığı için yabancı yatırımcı kaçtı ülkeden. Böyle de kaldık gib gibi. Dua edin de tek başına kalkınmasın ülke, yabancı yatırımcıya ihtiyacı olmadığını anlarsa kendini caesar gibi ölene dek diktatör yapar seçimleri kapalı sandıkta saydırır vs.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Yav he he. 2010 da dünyanın en büyük üretim ekonomisiydik. Araba markalarımız vardı arabalar üretir her ülkeye satar, savaş uçakları üretir, yüksek teknolojik ürün ne varsa üretirdik. Tam bir üretim ekonomisiydik de Sonra 5 yılda bütün fabrikalar mkp sayesinde yandı bitti kül oldu demi. Boş yapmayın cidden. Bu ülke hiçbir zaman üretim ekonomisi felan olmadı. Tamamen dışa, dış borca bağımlı bir ülkeydik. Daha yeni yeni ataklar yapılıyor. Da dendiği gibi her şey yolunda giderse adamın da dediği gibi 20 yıla ancak meyve verecek.
      ···
      1. 1.
        0
        Üretim ekonomisi zırvasına inanan kim varsa aklını anasını ölüsünü dirisini gibeyim ben. gib kafalı huur çocukları açıyor pcyi 2002 2010 arası ekonomi süperdi demek borç almışız bilmem ne. Kafanızı gibiyim.
        ···
   tümünü göster