/i/Kız Meselesi

  1. 26.
    +3 -3
    Pampa müslümanların çoğu sorgulamayip körü körüne inandığı için kendi dinleri hariç her dinden insana kafir gözüyle bakıyorlar kaldı ki sen ona ateistim demişsin , kızla ilerde evlensen diyelim en ufak bir güvensizlikte sen zaten ateistin her tak beklenir senden , benle olabilmek için müslüman numarası yapıyorsun zaten der sen istediğin kadar namaz kıl kuran oku onların mantıği bu anlaşilan herşeye sevgi ile yaklaşan buda gibi bir pampamizsin senle aynı düşüncede biriyle yaşarsan hayattan daha çok keyif alırsın tabi bulursan
    ···
    1. 1.
      +1
      mesele başka bir din değil kafir diyince günahkâr , cehennemlik , hatta öldürebilir olarak görmeleri maalesef islamiyetteki alimler bunu saptırmışlar , sen kaç tane ateiste saygı duyan müslüman gördün ?
      ···
    2. 2.
      +3
      kafanda kurup oynuyorsun he panpa. kaç tane müslüman olmayanı öldürebilirim diyen adam gördün de bu genellemeyi yapıyorsun? sen manyak mısın? müslüman teröristtir 31i çekiyorsun amk. artık ne kadar televizyon izlemişsen şu adamın anlattığı kızı potansiyel katil ettin amk. zannın, iftiranın böylesi.

      ulan bu müslümanlar da fazla olmaya başlamış haa. müslüman olmayana kafirmiş diye bakıyorlarmış. bak sen şu işe yav. allaha inanmayanların cehenneme gideceğini falan da söylüyorlarmış
      ···
    3. 3.
      0
      ikinci entry' de o kızdan değil genel bakış açısından bahsettim kardeşim sana yazdıklarım saçma , yanlış gelebilir , ama ben yaşadıgim şeyleri anlattım bi nevi , kimse kusura bakmasın kendine musluman diyen bazı insanlar ateistleri insan yerine bile koymuyorlar ben kafamda kurmuyorum onlar kuruyor ateistleri sabah akşam Allaha küfreden , hertürlü pisliği günahı işleyen insanlar olarak görüyorlar çünkü dindar biri dinden çıkınca artık o dinin sorumluluklarından kurtuldum diye yalan söylemeyi , zina yapmayı artık normal görüyor buda gösteriyor ki böyle bir inanan daha temel ahlâki değerlere dahi sahip değil , kafir görmeselerdi otobüste oruç tutmayan bi adamı indirmek zorunda kalmazdılar , sen bi hocaya din sorusu sor da bak bakalım seni dinsiz görüyor mu görüyor mü , sözde hoşgörü dini.
      ···
    4. 4.
      0
      Bu beyanınla seninde onlardan farkın kalmıyor panpa sana görede müslümanlar, müslüman olmayanları öldürmekle müslüman olmayanlara eziyet etmekle, din hakkında soru soranları susturmakla mükellef.

      Sen bence etrafında müslümanım diyenlere bakmaktan çok dinin kendisini araştır maalesef böyle bir devirde yaşıyoruz müslümanlar olarak peynir ekmek yer gibi dinin emirlerini çiğniyoruz. Tabii ki hür iraden sonuçta araştırırsın kafana yatmaz inanmayabilirsin panpa.
      ···
      1. 1.
        +1
        Dinlerin özünde imam vardır pampa koşulsuz şartsız iman bende sorgulamayan sadece iman edecek emirleri harfiyen ugulayacak bir yapıya karşı istemsiz sorguluyorum yani hepimizin zihninde bazı sorular dolaşır ve istemsiz düşünürüz ama çoğu insan sorgulamaktan korkar e soruların peşine düşmez ama çocukluğunda bazı problemlerle karşılaşan insanlar onların üstünden gelebilmek için sorulara cevap vermek zorundadirlar ve sen ne kadar araştırırsan onların içinde birikmiş korktukları sorularla yüzleşmek istemedikleri için tepkileri çok sert oluyor.
        ···
      2. 2.
        +1
        Haklısın panpa katlılıyorum fikrine.
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster