/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +65 -6
    Sen git vatanını parsel parsel israil e sat
    Geçmişte ingiliz uşaklarıyla bir olup osmanlıya ihanet et
    Sonra vay efendim bize zulm ediyorlar heh dıbına koyim çocuğun ölmesi tabikide çok üzücü ama kendi hatalarının bedelini ödüyorlar. Burada da acındırmaya çalışma kimseyi bıktık artık git ilk önce kendi vatanını düzelt. Biz superman değiliz.
    ···
    1. 1.
      +22 -1
      o kadar haklısın ki. bir milletin hatasının bedelini niye biz ödeyelim amk? taklarında boğulsunlar
      ···
    2. 2.
      +4 -3
      He aq bu fotodaki baba sattı zaten vatanını. Böyle bi de utanmadan tarihi falan karıştırıp güya mantıklı laf söylediğini sanan liseliler yok mu ya... Yani hiç mi düşünemiyon aq, ciddi soruyom hiç düşünemiyon mu "ben onun yerinde olsam napardım nasıl hissederdim" diye?
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        Kes lan arap sevici pic. gibtir git ekşide kas duyarini. Burasi inci sozluk. Duyar kasilacak son yer burasifir kahpe enıgi seni.
        ···
      2. 2.
        0
        Liseli dediğin adama bi adresini at da evinden aldırayım seni. Bi ifade ver aklın başına gelsin
        ···
      3. 3.
        0
        Mallara bak hemen küfür, hakaret, tehdit. Hayatlarında düzgün tartışmaya girmemişler çocukken de pek sevgi görmemişler onun yerine dayak görmüşler, işte sonra da her şeyi şiddette aramaya başlamışlar. Yazık. Kendinize olsa herkese ırkçılar, faşistler diye zırlayarak bağıracaksınız; başkasına olunca ise umrunuzda olmuyo. Tipik 2 iq liseli mülkü mocakçı tayfa :DD
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      +6 -1
      Ulan her şeyi geçtim israil'in şu an yaptığı insanlık suçu amk. hangi savaşta çoluk çocuk öldürmek var? hangi savaşta sivil insanı öldürmek var? ben de Filistini sevmiyorum ve Müslüman olup olmamaları da fark etmez benim için. böyle bir muameleyi Ermenistan bile görse yapılan insanlık suçuna karşı çıkarım. ororspu çocukluğunun alemi yok.
      ···
      1. 1.
        0
        Araplar çirkeflik yapıyor o bahsettiğin çocuklar bu kansızlar tarafından kasten canlı kalkan olarak kullanılıyor. Ölünce de bebek katili diye ağlıyorlar. Ona bakarsan birçok süslümal şu an cihad cihad diye hönkürüyor. Cihatta insanlık suçu? Peki ya savaşta kadınları cariye olarak almak? Köle gibi kullanmak? Bunları da geçtim filistinliler israilin olan toprakları almaya çalışıyor adamlar neden versinler? Senin olmayan toprağı alamazsın o devir bitti artık. Bunlar hoşuna gidiyor galiba susman gereken yerleri iyi belirlemişsin.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster