/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1
    istesem baslik aciyorum.

    yillardir nick6 almayan nickaltima bir entari duseyim dedim ama baslik acmak daha mantikli geldi.

    burasi internette kimsenin beni bilmedigi nadir noktalardan birisi. ilginctir, sevdigim kisilerle bir sey paylasma istegi dogdugu zaman incide bir baslik acmayi dusunurum hep. daha once sebepsiz mutluluk hissettigimde falan da baslik aciyordum. sanirim son 3-4 yildir oyle bir sey hissetmiyorum ki o yonde bir baslik acmamisim.

    bu sozluk acayip bi yer la, bilmiyorum belki bir community\'e bagli olmak acayiptir, sozluk bahanedir. bu gibtigim sitesinde cok acayip zamanlarim gecti, yeri geldi taksimde yuruyus yaptik, yeri geldi teknosadaki butun ekranlari hackleyip ccc incisozluk ccc yazdik. ama artik buyuduk aminakoyayim, e sozlugun yas ortalamasi da cok ilerlemedi o kadar yil icinde, haliyle kendimize artik cok fazla yer bulamaz olduk.

    neyse aminakoyum cok bos yaptim oyle aklima gelen birkac cumleyi yazmak istedim sadece. eger siz de benim gibi sozlugu bir arkadas olarak goruyorsaniz, bi selaminizi alirim gencler.

    otuzlu yaslarda, kariyerinin ve hayatinin zirvesinde olan bir panpaniz olarak, elinizdekilerin kiymetini bilin diyor ve gibtirolup gidiyorum.
    ···
   tümünü göster