/i/Magazin

    başlık yok! burası bom boş!
https://7acm.com
  1. 1.
    -1
    Son günlerde sürekli internet haberlerinde karşıma çıkan Sinan Siner ismini biraz araştırayım dedim. Karşıma çıkan bilgiler, isimler ile ebesinin *mını gördüm.

    Ronaldinho, Amanda Cerny, Floyd Mayweather, Khabib Nurmagomedov, Akon, Drake, Kanye West, Tyga gibi nerde dünyanın en bilindik isimleri varsa bunları Türkiye'ye getiren, Türkiye topraklarımızda misafir eden bu adam menajerliğini üstleniyormuş.

    Bizim televizyonlarda gördüğümüz adamları, adam kanka edinmiş boy boy fotoğraflar çekilip ortamlarda takılıyor. Yemin ederim ülkemizde bunun bir tık üstüne çıkacak bir adam daha yok galiba. Sen en büyük hayallerimin katilisin Sinan Siner. Sana iyi bayramlar olmasın Sinan Siner. Umarım bu yazımı görüp kendini affettirmek için doğum günümde tüm ünlüleri 2+1 evimde hardcore bir partiye davet edersin. Söz gelen herkese 1 bardak su bendn hediye.
    Herhalde bu kadar ünlü olupta eli boş gelmeyeceklerdir. Ocakta kaynatılmış kaynar su ile duş alma imkanı da sunuyorum. Teklif benden gelmesi sizden. hadi bakalım
    ···
   tümünü göster